John har drukket 2000 øl på 200 dage: “Har gjort mit liv bedre”

Mange af os kan nok godt finde på at nyde en kold øl for at fejre, at det er weekend. Det indikerer, at nu har man fri, og ikke skal tænke på arbejde i et par dage.

Briten John May, 25, har dog valgt at tage det et skridt videre. I løbet af 200 dage havde han som erklæret mål at drikke hele 2.000 øl, og det lykkedes, skriver Ladbible.

Lørdag nåede John May sit mål om at drikke ti øl om dagen i 200 dage.

TikTok

Så meget kostede det

Det koster selvfølgelig en sjat at drikke så mange øl. John fortæller, at han har brugt cirka 8000 pund på sit eventyr, hvilket svarer til cirka 69000 kroner.

Med hensyn til kalorier har John beregnet, at han drak omkring 360.000 i løbet af de 200 dage.

John har fortalt om sin rejse på TikTok og fået lidt over 140.000 følgere på de 200 dage, hvilket har gjort, at han kan tjene penge på sine sociale medier.

– Det har helt sikkert forbedret mit liv. I stedet for at stå op og gå på arbejde hver morgen, kan jeg nu vælge, hvornår jeg arbejder og samtidig være frivillig meget mere, fortæller John til Ladbible.

TikTok

Var ved at give op

Men i starten var det alt andet end nemt, da han ingen følgere havde og ikke kunne tjene penge på sit øldrikkeri.

– Der var en periode, hvor jeg overvejede, om det var det værd, men nu kan jeg sige, at det helt sikkert har været det. Jeg har også hjulpet mange værtshuse på undervejs, siger John til Ladbible.

Nu planlægger John at have en hvid uge, hvor han holder sig væk fra øl.

Tryk nu på DEL-knappen, hvis du også elsker øl!