Forskernes konklusion: Mænd med store maver har bedre sex – her er den uventede årsag

Størrelsen betyder noget – men det er ikke ligefrem den størrelse, du først tænker på. Det er størrelsen på ens mave – og ikke på det, man har mellem benene – der afgør, om man er en god elsker.

Forskere ved Erciyes universitetet i Kayseri har i forbindelse med et flerårigt studie sammenlignet korrelationen mellem BMI og mænds præstationer i sengen,

Men resultatet kom dog som lidt af et chok for forskerne. Det viste sig nemlig, at overvægtige mænd med store maver gennemsnitligt kunne have fem minutters længere samleje end deres tyndere modparter.

Høj BMI lig med længere samleje

Og fem minutter er ganske lang tid i denne sammenhæng! For nogle er fem minutter nemlig hele 3-4 samlejer sammenlagt, hvis man kun fokuserer på den gennemsnitlige tid per samleje.

Sammenlagt deltog 200 mænd i undersøgelsen, og forskerne kom frem til den konklusion, at mænd med høje BMI-tal i snit udholder 7,3 minutter i sengen. Hvorimod de tyndere mænd i snit kun kunne udholde 2 minutters samleje – og var ligeledes mere tilbøjelige til at lide af for tidlig udløsning.

Forskerne mener, at en forklaring på, at mænd med store maver har så markant bedre seksuel udholdenhed, er, at mere mavefedt indebærer, at man har et øget antal af hormonet estradiol – hvilket er et kvindeligt kønshormon, som hjælper med at hæmme orgasmen.

Så spis op, verdens drenge og mænd – snart har ingen lyst til at have sex med en mand, hvis han ikke har en “far-krop”!

Denne nyhed er ekstra sjov, når samfundsidealet ofte er tynde og veltrænede flotte mænd, men nu er vi måske på vej i en anden retning?

DEL hvis du også fandt denne nyhed sjov!