Forskerne: Mænd med ølmave er bedre i sengen

Forskerne: Mænd med ølmave er bedre i sengen

Jeg er af den opfattelse, at alle burde være stolte af deres krop. Slank, tyk, lav, høj, lille eller stor – vi er alle smukke på vores egne, unikke måde. Derudover er det forskelle, som gør værden så spændende og farverig.

Men noget, der ofte diskuteres om mænds kroppe, er størrelsen. Er den vigtig eller ej?

Diskussionen er normalt med fokus på det mellem benene – og hvorvidt ‘tryllestangens’ størrelse er vigtig eller je for at få et godt sexliv.

Men forskerne har fundet frem til, at det primært er størrelsen på en anden kropsdel, der er afgørende for, om man er en god elsker.

Størrelsen betyder noget – men det er ikke ligefrem den størrelse, du først tænker på. Det er nemlig størrelsen på ens mave – og ikke på det, man har mellem benene – der afgør, om man er god i sengen.

Holder 5 minutter længere

Forskere ved Erciyes universitetet i Kayseri har i forbindelse med et flerårigt studie sammenlignet korrelationen mellem BMI og mænds præstationer i sengen.

Men resultatet kom dog som lidt af et chok for forskerne. Det viste sig nemlig, at overvægtige mænd med store maver gennemsnitligt kunne have fem minutters længere samleje end deres tyndere modparter.

Twitter/@agnesbirta97

Og fem minutter er ganske lang tid i denne sammenhæng! For nogle er fem minutter nemlig hele 3-4 samlejer sammenlagt, hvis man kun fokuserer på den gennemsnitlige tid per samleje.

Sammenlagt deltog 200 mænd i undersøgelsen, og forskerne kom frem til den konklusion, at mænd med høje BMI-tal i snit udholder 7,3 minutter i sengen.

Pixabay

De tyndere mænd holdt kunne i snit kun udholde 2 minutters samleje – og var ligeledes mere tilbøjelige til at lide af for tidlig udløsning.

Forskerne mener, at en forklaring på, at mænd med store maver har så markant bedre seksuel udholdenhed, er, at mere mavefedt indebærer, at man har et øget antal af hormonet estradiol – hvilket er et kvindeligt kønshormon, som hjælper med at hæmme orgasmen.

Så spis op, alle drenge og mænd – snart har ingen lyst til at have sex med en mand, hvis han ikke har en “far-krop”!

Denne nyhed er ekstra sjov, når samfundsidealet ofte er tynde og veltrænede flotte mænd, men nu er vi måske på vej i en anden retning?

Tøv ikke med at DELE denne vidunderlige nyhed videre til dine venner!