Du har skidt forkert hele dit liv – sådan skider du korrekt

Det, der sker på badeværelset, bliver på badeværelset. Mottoet gælder for de fleste af os. I mange sammenhænge er det et tabubelagt emne. I hvert fald for os voksne.

Men faktum er: Hvordan vi går på toilettet påvirker vores helbred.

Ligesom farven og formen på vores afføring kan afsløre ting om vores sundhed, kan hvordan vi går på toilettet også påvirke vores sundhed. Ifølge nogle eksperter kan det endda være, at vi har gjort det forkert hele vores liv.

“Vi har skidt forkert hele vores liv.” Ordene kommer fra mikrobiolog Giulia Enders i et interview med The Guardian.

Sådan skal man sidde

Længe før det moderne toilet blev designet, satte mænd og kvinder sig på hug for at lave nummer to. Faktisk er det kroppens naturlige position, når man skal skide. Sådan har biologien faktisk designet mennesker. Men så kom toiletsædet.

Dr. Joseph Mercola er ekspert i menneskelig anatomi og siger følgende, at det er bedst for vores helbred at skide på hug:

”Når man sidder på hug, placeres knæene tættere på vores torso, og sådan en stilling ændrer kroppens forhold til vores indre organer og muskler. Konsekvensen er, at vi slapper af og styrker endetarmen. Som et resultat af det maksimerer vi vores evne til at komme af med afføringen.”

Shutterstock

Mindsker risikoen for kræft

Det betyder, at vi så ville gøre os selv og vores helbred en stor tjeneste. Ifølge National Center for Biotechnology Information er tyktarmskræft den tredje mest almindelige form for dødelig kræft på verdensplan. Ved at sidde på hug, når vi skider, vil risikoen for, at dette sker, blive væsentligt reduceret.

Et studie foretaget af NBCI viser, at hugstillingen resulterer i hurtigere og mere fuldstændig tømning af afføring, hvilket kan mindske risikoen for, at vores endetarm bliver udsat for potentielt kræftfremkaldende stoffer.

Flere fordele ved at skide på hug

Forstoppelse kan være en meget ubehagelig oplevelse. Selv der kan det være værd at prøve en hugstilling i stedet for den normale måde at besøge toilettet på.

Ifølge sitet Toilet-Related-Ailments.com er det den absolut bedste løsning. Altså at gå på toilettet på den måde, som vores krop er skabt til at gøre.

Fordelene ved at sidde på hug er ikke kun begrænset til at tømme ryggen. Det er også meget gavnligt, når man tisser.

Det tømmer nemlig blæren bedre, og for kvinder er det en glimrende måde til at forebygge urinvejsinfektion. Det skriver Squattypotty.com.

Var du klar over dette? Tryk nu på DEL-knappen for at dele disse vigtige oplysninger!