Drømmen: Folk køber en helt almindelig fragtcontainer – og forvandler den til en pool

Har du nogensinde tænkt på, at man kan have glæde af gamle containere?

Ellers står de mest og fylder, bliver slidte, ulækre og uanvendelige – men vi har faktisk tidligere skrevet om parret, som byggede deres drømmehjem af netop to containere.

Nu viser det sig så, at man kan bruge dem til yderligere et strålende formål. Det er desuden ekstra godt her om sommeren!

Hvis nogen i din familie skulle komme hjem med en gammel container, ville du nok spekulere over, hvad i alverden der foregik. Især hvis det ikke er fordi, at man skal smide en masse ting ud.

Forvandler containere til pools

De kan dog anvendes til mere end bare at smide affald i – og den nye trend gør sig ekstra godt her i sommermånederne. Den kan endda gøre hele ens tilværelse mere luksuriøs!

Nu forvandler mange nemlig fragtcontainere til vidunderlige pools, skriver sitet TotallyTheBomb. Det er desuden betydeligt billigere end at bygge en pool helt fra bunden – og den utrolige fordel ved en containerpool er, at den også kan flyttes.

Find bare det rette sted på grunden, så vil den snart passe som hånd i handske.

En del mennesker, som nu har gjort den her idé til virkelighed, har bygget dejlige, hævede terrasser ved deres containerpool. Hvis det ønskes, så kan ens pool have vinduer, så man kan se præcis hvad der foregår under overfladen.

Containerne kan bestilles i alle tænkelige størrelser, former og farver.

Man kan lave sin helt egen, men så handler det også om at være omhyggelig med, at tilstanden er god nok. Det kan ikke være en hvilken som helst ridset container, men det forstår alle nok.

Se hvordan du kan gå til værks i klippet herunder!

Vi ønsker os vel alle vores egen, skønne pool at køle af i om sommeren? Det her lyder derfor som en omkostningseffektiv, enkel og ganske strålende løsning! Tryk nu på del-knappen, så kan vi måske se masser af herlige containerpools i Danmark inden længe!