David ser nærig nabo stjæle en sneskovl - venter på snestormen og tager hård hævn

David ser nærig nabo stjæle en sneskovl – venter på snestormen og tager hård hævn

Jeg kan ganske enkelt ikke forstå, at folk ikke kan kende forskel på det og mit. Allerede som barn fik jeg at vide, at man ikke må stjæle, og de værdier har jeg lært mine børn.

Det er sandsynligvis det samme hos faren David Welles.

Da han opdagede, at naboen havde stjålet familiens sneskovl, slog han tilbage med en genial hævn, som nu har taget nettet med storm!

Kameraer overalt

Det hele skete under en voldsom snestorm i Chicago 2011. David Welles arbejder med sikkerhed, og havde derfor overvågningskameraer opsat overalt omkring familiens hus.

En dag kunne han ikke finde familiens sneskovl, som ellers plejede at stå ude på deres altan. Efter et hurtigt kig på computeren opdagede faren, at den nærige nabokvinde var sneget sig ind i deres have og stjålet den på grund af vejret meget værdifulde sneskovl.

Youtube

Hun brugte den til at skovle sin bil fri, men “glemte” at aflevere den tilbage – og satte den i stedet ind på sin egen grund. Men det skulle vise sig, at hun havde kastet sig over den forkerte person.

Hævn med snerydder

Snart slog karma til med fuld kraft. Sneen faldt fortsat, og nu var det tid til Davids hævn. En sen aften gik han ud med sin nyindkøbte snerydder – og sprøjtede alt det hvide pulver på fortovet uden for huset direkte over på naboens bil.

Youtube

Naboens bil var hurtigt begravet i sne – sådan kan det gå, når man stjæler fra andre.

David var især irriteret over, at skovlen nu var væk, da han gerne ville have bygget en iglo med sine børn.

Her nedenfor kan du se et indslag om den geniale hævn!

Synes du, at David gjorde det rigtige i denne situation? Så del artiklen med dine venner!