Her chokerer kvinden hele flyet – tørrer sine trusser under blæseren

Hvis man rejser meget, har man med garanti kommet til at sidde ved siden af nogle lidt mærkelige medpassagerer under en flyvning. Nogle gange kan det være lidt sjovt, men det kan også udvikle sig lidt bizart.

For der er nemlig meget trangt og lidt plads på et fly, og derfor er det vigtigt at have respekt for andre rejsende og personale ombord.

Men det er åbenbart svært for bestemte personager. For et par dage siden skrev vi om en mand på et fly mellem Amsterdam og Dubai, der nægtede at stoppe med at prutte, hvilket førte til håndgemæng, som tvang piloten til at nødlande flyet i Østrig.

Men nu kommer den næste skøre nyhed fra luften. På et propfyldt Ural Airlines-fly på vej fra Antalya til Moskva valgte en kvinde at friske sig lidt op før landing.

Flertallet af os ville nok have gået på toilettet for at klare det der med privat hygiejne, men det var ikke tilfældet for denne kvinde. Helt ud af det blå tog kvinden pludselig trusserne af og “tørrede” dem under blæseren lige over sit sæde. Lige foran de andre medpassagerere, som ikke kunne tro deres egne øjne

Stor interesse

Der sad hun i tyve minutter med hænderne i vejret, mens hun tørrede sine trusser. Et vidne fortæller til avisen The Sun, at mange på flyet fulgte det uventede forløb med stor interesse.

– Vi medpassagerere var lidt forvirrede over situationen, men sagde ikke noget, siger vidnet.

En rejsende et par rækker bag kvinden valgte at filme den bizarre episode – hvorefter filmen blev offentliggjort på Facebook (se klippet nedenfor). Herefter opstod der en lystig og sjov diskussion omkring, hvad kvinden egentlig havde gang i.

Mange tror, at hun viste sine trusser til alle som en form for seksuel fetisch, mens andre mener, at der må være en mere logisk og uskyldig forklaring på kvindens adfærd.

Hvad tror du ligger til grund for kvindens opførsel?

 

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=4eJL6p1-YCo” /]