Blondine skal tanke luksusbil på tankstation – ufattelig dumhed får nu millioner til at grine højt

Jeg har fuld forståelse for, at man ikke altid er fuldt opdateret med den nyeste teknologiske udvikling. For det går så pokkers hurtigt for tiden! Man har smarte telefoner, talende ure, elbiler og alt andet.

Det er faktisk ikke så mærkeligt, at man kan blive lidt småforvirret!

Det kan dog være meget underholdende, når man ser en person, der forsøger at give sig i kast med noget, som han eller hun ikke helt forstår – og her tænker jeg primært på ny teknologi. Det kan føre til latterfremkaldende situationer!

En sådan episode indtraf for et stykke tid siden på en tankstation i USA. En bilist sad og ventede på at få lov til at tanke, da han bemærkede noget sjovt – hvilket fik ham til at finde sin mobiltelefon frem for at filme hændelsen.

Ledte i flere minutter

Manden så en blondine, som meget febrilsk forsøgte at finde tankdækslet på sin bil. Men det virkede dog til, at hun ikke var klar over, at hun kørte en Tesla Model S – som er en elbil. Og som alle ved, er det ikke muligt at tanke den med benzin (eller diesel for den sags skyld).

Foto: Facebook/Funny Videos

Kvinden havde nok bemærket, at bilen var ved at løbe tør for batteri, hvorfor hun kørte ind på en tankstation for at tanke benzin af gammel vane. Hun brugte flere minutter minutter på at finde tankdækslet, så hun kunne tanke benzin på bilen, hvilket fik manden i bilen bagved til at grine højt.

Efter den frustrerede kvinde til sidst forsøgte at presse benzinslagens mundstykke ind i elbilen, valgte en mand dog at hjælpe hende. Derfor endte det hele lykkeligt til sidst, men det der med nye, frække biler er bestemt ikke helt enkelt.

Jeg skal være ærlig og sige, at det her kunne jeg også have fundet på!

Se nu klippet, som har fået millioner til at grine – måske skyldes det, at de indser, at det her kan ske for selv den bedste!

https://www.facebook.com/watch/?v=2241690932549578

Tøv ikke med at DELE dette sjove klip med dine venner på Facebook!