Bilisten smider kilovis af skrald i naturen- men se nu ud til højre, når idioten får en lærestreg for livet

Bilisten smider kilovis af skrald i naturen- men se nu ud til højre, når idioten får en lærestreg for livet

Ikke alle kan være en mester i at sortere sit affald og sådan noget. Det gælder dog om at gøre det så godt man kan, og vi har selvfølgelig alle pligt til at værne om naturen og miljøet, men sommetider må man også have forståelse for, at dovenskab og skødesløshed kan tage overhånd.

Så skammer jeg mig i hvert fald bagefter, men så må man forsøge at råde bod på sin fejl på et senere tidspunkt.

Ingen er jo perfekt – og der er altid mulighed for at forbedre sig. Hvis du har et mål og en bevidsthed om, hvordan man skal værne om klimaet, så er det trods alt bedre end ingenting.

Noget jeg dog ALDRIG ville gøre er at smide skrald ude i naturen!

Der er mange, som kan blive bedre til at gøre deres i forhold til klimaet, men gudskelov er det få af os, som opfører sig lige så svinagtigt og arrogant, som bilisten i det her klip (længere nede).

Smider skrald ud i naturen

Det er en lastbilchaufførs kamera, som filmer, da en turist i en trafikprop helt ubekymret begynder at smide en masse skrald ud af sin bil.

Foto: Bild: Youtube/Daily Mail

Skraldet bliver smidt lige ud i naturen – og gang på gang kan man se, hvordan papir, plastik og andet flyver ud gennem ruden og lander i vejkanten.

Det her kan selvfølgelig ikke tolereres.

Heldigvis fik lastbilchaufføren nok, da han så, hvad der foregik – og besluttede at gribe ind. Manden stopper sin lastbil, træder ud i højre side – og gør så det eneste rigtige!

Tjek nu selv klippet – og lastbilchaufførens klokkeklare revanche!

https://www.youtube.com/watch?v=bd4IXXVkLnU&feature=emb_title

Lastbilchaufføren står altså ud af sit køretøj, samler alt skraldet op fra vejkanten og smider skraldet ind i den samme bil, som det lige er kommet ud af.

Foto: Youtube/Daily Mail

Fortjener stor ros

Forhåbentlig blev det her en meget tiltrængt lærestreg for den arrogante bilist, som med al sandsynlighed vil tænke sig om en ekstra gang, inden vedkommende smider skrald i naturen igen.

Jeg vil dog også benytte lejligheden til at rose lastbilchaufføren, som tog sagen i egen hånd og gjorde det eneste rigtige. Han fortjener virkelig at blive hyldet!

Synes du også, at chaufføren gjorde det rigtige? Så tryk på DEL, så kan vi måske sammen få færre mennesker til at smide skrald ud i naturen!