Betjent ser 92-årig kvinde danse alene på gaden, kører ind til siden og løber han for at gøre dette

Betjente er ekstremt vigtige for vores samfund, hvilket de fleste af os nok kan blive enige om. De arbejder hårdt og må lægge øre til meget fra utilfredse borgere – men gør så godt som altid et godt stykke arbejde.

Jeg mener, at det er en erhvervsgruppe, som burde få mere respekt. De fleste vælger at blive betjent, da man har et inderligt ønske om at hjælpe mennesker.

Så snart jeg står ansigt til ansigt med en betjent, hvilket heldigvis er sjældent, da jeg gør alt for at overholde loven, så forsøger jeg at vise ham eller hende så meget respekt som muligt.

For nylig så vi et fantastisk eksempel på, hvor fantastiske en del betjente er. Følgende skete i USA, men kunne nok også være sket i Danmark. Betjent Kim Lenz var ude at patruljere i Austins gader, da hun pludselig så en ældre kvinde danse på vejen.

Det skulle vise sig at være 92-årige Millie Siever, og var åbenbart ikke et helt usædvanligt syn for folk i lokalområdet. For flere gange tidligere havde Lenz set selv samme ældre kvinde danse uden for sin lejlighed. Altid glad og lykkelig – men også altid alene.

Men betjentens nysgerrighed tog dog over denne dag, så hun gik hen til Millie og spurgte, hvad den ældre kvinde dansede til.

– Hun sagde, at det var til radioen, fortæller Kim Lenz, som efterfølgende gjorde noget uhørt uventet. Hun steg nemlig ud af sin politibil og tog en svingom med 92-årige Millie, ifølge sitet NTD.

– Jeg skruede op for musikken i bilen, rullede ruderne ned og gik ud for at danse med hende, siger betjenten.

Har fået tusindvis til at juble

Herefter dansede de to til Brothers Orbornes hitsang ”Stay a Lille Longer” – og det hele blev foreviget af politibilens kamera, som ellers primært bruges til at dokumentere, hvorvidt betjente overholder reglerne i kontakt med borgere.

Austin Police Department

Politistationen, hvor Kim Lenz arbejder, valgte senere samme dag at dele videoen med dansen til resten af verden – og nu har over 100.000 set det vidunderlige klip. Mange er enige i, at det er et vidunderligt bevis på, at politiet kan gøre gavn for samfundet på forskellige måder.

Austin Police Department

Kim Lenz har ligeledes forklaret, at da hun steg ud af bilen for at tage en lille svingom med 92-årige Millie, så krævede det kun et par minutter af hendes ellers så travle arbejdsdag, men hun håbede, at det kunne få stor betydning for en borger i lokalsamfundet.

[arve url=”https://www.facebook.com/615844345250778/videos/811187199049824/” /]

Historien forlyder ligeledes, at betjenten og 92-årige Millie er blevet gode venner. For så snart Kim Lenz får muligheden for det, stopper hun op og taler med den livsglade ældre kvinde, som efter episoden fortsat danser videre i livet!

– Jeg vil mest af alt takke Millie for, at jeg fik mulighed for at danse med hende. Hun spreder glæde og smil til folk – ét dansetrin ad gangen, siger Kim Lenz.

Jeg synes, at det her var fantastisk gjort af betjenten – tryk på del-knappen nedenfor, hvis du er enig!