7 hemmelige ting mænd tiltrækkes af ved kvinder

Alle tiltrækkes vi af forskellige ting. Det er lige så indlysende, som at vinteren afløser efteråret. Men man kan selvfølgelig stadig godt se på generelle tendenser. For hvad er egentlig attraktivt ifølge flertallet?

Her har vi listet 7 forskellige ting, som de fleste mænd tiltrækkes af ved kvinder. Jeg tror faktisk, at du kan genkende dig selv i alle 7 punkter.

At vi ikke ligner hinanden rent udseendemæssigt kan se som en hyldest til, at forskelligheder er smukt. Vi har alle forskellige tanker om, hvad der er smukt eller sexet – og det er der ikke noget mærkeligt ved.

Mens jeg kan mene, at en anden er forbavsende smuk, mener min ven måske, at den samme person slet ikke er attraktiv – men det vigtigste er selvfølgelig at kunne se personens indre skønhed. De fleste af os er nok enige i, at personligheden er mindst lige så vigtig som udseendet hos en partner.

Men samtidig skal der jo være en eller anden form for tiltrækning, så i denne artikel vælger vi at fokusere på det overfladiske. Alle ønsker selvfølgelig at se så godt ud som muligt. Vi har dog forskellige forudsætninger og mål, men det er jo en selvfølge.

Her nedenfor har vi lavet en liste med 7 uventede ting, som mænd generelt tiltrækkes af ved kvinder!

1. Ingen makeup
Naturligt er smukt, ganske enkelt. Meget få mener, at for meget makeup er smukt. Det skal gøres med måde. Det har faktisk vist sig, at mænd nægter at kysse en tydeligt sminket kvinde, netop fordi han ikke vil have makeup, som læbestift, skal overføres til ham.

2. At hun strækker sig i sengen
Af (lidt mærkelige) årsager mener mænd generelt, at det er attraktivt, når kvinder strækker sig i sengen, når de vågner. Det giver åbenbart manden sexede tanker – at kvinden er nyvågen, strækker sig og kaster armene op i luften.

Shutterstock

3. Rynker
Undersøgelser har vist, at rynker indikerer erfaring, modenhed og visdom, hvilket mænd generelt tiltrækkes af. Mange kvinder forsøger ihærdigt at udglatte deres hud og bekæmpe rynkerne, men lad være! Det er bare et unødvendigt hårdt slid!

Skal kunne være i stand til at slappe af

4. Pjusket hår
Du ved hvordan det er i de fleste forhold – af 12 forskellige produkter i bruseren, bruger kvinden 11 af dem. Manden bruger sin “3 i 1”-variant, hvilket han har gjort, siden han var teenager. Selvom mange kvinder gerne bruger tid på at pleje sit hår, viser det sig, at mænd generelt set foretrækker det lidt pjusket. Måske fordi er et unikt syn.

5. God appetit
Mens mange mænd finder det attraktivt, når en kvinde lever sundt, bør det ikke overdrives. At en kvinde kan unde sig selv at spise, hvad hun har lyst til, indikerer et stort selvværd, hvilket de fleste mænd finder meget sexet.

6. Briller
Som ung vil de fleste for alt i verden undgå at bære briller. Det kan betragtes som lidt nørdet, men som voksen er det næsten lige modsat. Ja, for kvinder med briller får generelt et mere karakteristisk udseende og opfattes normalt som selvsikre og intelligente. Det er to kvaliteter, som mænd sjældent ikke kan lide.

7. Bare fødder
Vi har sikkert alle hørt om fod-fetish, men selv om ikke alle mænd går så langt, mener de fleste, at der er noget sexet ved en barfodet kvinde. Mænd er generelt mere tiltrukket af de kropsdele, de ikke ser så ofte, som for eksempel hænderne.

DEL disse oplysninger videre til alle dine kvindelige venner!