21-årig solbader topløs - men se nu intim fejl, der får hende til aldrig at tage på stranden igen

21-årig solbader topløs – men se nu intim fejl, der får hende til aldrig at tage på stranden igen

Pandemi eller ej, nu er det endelig sommer! Det betyder varmere, lange dage og dejlige aftener med behagelige temperaturer.

Men med sommeren kommer også solbadning – på godt og ondt. Hvis man, som de fleste af os, har siddet indespærret hele foråret, er det nok rimeligt at forestille sig, at man gerne vil have en smuk og solbrun hud i år.

Det var præcis, hvad 21-årige Colleen tænkte, da hun ville solbade – men hun begik en fejl, som nu får tusinder til at grine, herunder hende selv.

Spraytan er når, man bliver sprøjtet over huden med en væske, der indeholder forskellige stoffer, der gør huden mørkere.

Twitter

Tog ikke trusserne af

Det er meget normalt med spraytan, og 21-årige Colleen, der læser på college i amerikanske Arizona, tænkte kun, at hun gerne ville se lidt sommerfrisk ud, da hun gik i solarium.

Når man får en spraytan, er der dog et par ting, man skal huske, eksempelvis hvilket slags undertøj, man skal have på.

Det letteste er selvfølgelig at være helt nøgen, for at farven fordeles pænt overalt, men hvis man ikke har lyst til det, kan man altid beholde trusserne på. Men så er det vigtigt at bære trusser uden mønstre, ellers efterlader det mærker.

Hvilket var præcis, hvad der skete for Colleen.

Twitter

“Nuvel, det er sådan, min røv ser ud”, skrev den 21-årige ved siden af et billede af sine solstriber, hvor man meget tydeligt kan se ordet “pink”.

Gik viralt

Colleeen, der har en sund portion selvironi, har nu fået hundredtusinder til at grine højt af den intime brøler.

– Jeg gjorde det med en tidligere kollega, der havde alle tingene derhjemme. Jeg tænkte åh nej, nu kan ingen se mig nøgen i mindst en måned, siger Colleen til Tyla.

Twitter

Sådan kan det gå, når man ikke passer på!