20-årig fik røntgenscanning ved lægen – så afsløres intim hemmelighed, som får moren til at se rødt

Som ung gør vi meget, som vi aldrig fortæller vores forældre. Ofte kan det være noget lidt “forbudt”, som man ikke tror, at ens forældre kan acceptere.

Men som forælder kender man ofte ens børns små hemmeligheder, men vælger ikke at konfrontere dem med det, da det ganske enkelt er en del af det at vokse op.

Men nogle ting overser man helt, medmindre barnet dummer sig, som i dette tilfælde.

20-årige Sydney Allen fra amerikanske Florida fik en lidt “forbudt” fødselsdagsgave af sin søster – nemlig to piercinger i brystvorterne.

Holdt det hemmeligt for more

Begge søstre blev enige om ikke at fortælle noget til deres mor, som ifølge dem er lidt konservativ, når det kommer til kropsudsmykning, skriver Buzzfeed.

Fotokilde: Facebook

– Eftersom jeg altid har trøje eller top på, tænkte jeg, at det ville forblive en hemmelighed, fortæller Sydney til Buzzfedd.

Men Sydney havde overset en lille detalje.

Røntgen afslørede hemmelighed

Sydney har en sjælden sygdom, der gør, at hun udvikler for meget rygmarvsvæske i rygmarven. Derfor er hun med jævne mellemrum nødt til at få en røntgenscanning for at kontrollere, at alt er i skønneste orden.

Med sig til lægen havde Sydney sin mor som støtte. Men Sydney var ikke klar over, at man tydeligt kunne se metal på røntgenbilledet, hvilket førte til, at både mor og datter fik et chok, da de så røntgenbillederne på lægens kontor.

Fotokile: Twitter

”Vi taler om det her senere”

– Mor så dem øjeblikkeligt, og jeg og lægen begyndte at skraldgrine. Mor sad helt stille ved siden af og sagde, “vi taler om det her senere”, fortæller Sydney til Buzzfeed.

På trods af morens chok har hun accepteret datterens piercinger, og kan nu grine af hele episoden.

– Hun var meget forstående, fordi ingen ser dem, og at jeg ikke viser dem til nogen, siger Sydney til Buzzfeed.

Unge mennesker kan virkelig være kreative – men til sidst opdager forældrene ofte deres små narrestreger!