2 veltrænede brødre løber nøgne ind på scenen – men se nu når de slipper håndklædet

Man kan ikke undgå at blive i godt humør, når man ser en uventet og spektakulær optræden.

Tilbage i min skoletid havde vi ofte talentkonkurrencer i skolen – og der var altid nogle i klassen, som chokerede os med et talent, som vi aldrig i vores vildeste fantasi havde forestillet. Det gør altid en i godt humør.

Med internettets udvikling og en evig drøm om at blive berømt kan man nu i dag set talentkonkurrencer fra hele verden. Hvis en optræden er tilpas spektakulær, går den viralt – og hvis man gerne vil lade sig imponere af andres talenter, er man kun et klik væk på Youtube.

Veltrænede mænd indtager scenen

Men her nedenfor vil jeg præsentere en video med noget af det bedste, jeg har set i lang tid!

Youtube

Her ser vi to brødre, som deltog i den franske udgave af talentkonkurrencen “Talent”. Og selvom du ikke kan et ord fransk, er videoen stadig fantastisk. For sproget er helt uvæsentligt i dette tilfælde.

Youtube

De to veltrænede mænd, der kalder sig “De lækre brødre”, løber ind på scenen, og virker til at være nøgne. De har kun et håndklæde foran “herligheden”, og hverken publikum eller dommerne kan tro deres egne øjne. Kort efter begynder en velkoreograferet optræden – og det er virkelig dristigt.

Youtube

Håndklæderne kastes, tabes og flyttes – og man tror flere gange, at de vil tabe dem helt og stå helt nøgne. Det hele er utroligt underholdene – og til sidst står en af dem helt uden håndklæde.

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på et godt grin!