Største tyveri af sexlegetøj nogensinde: Tyve stjal dildoer for over 370.000 kroner

Det mest almindelige er, at indbrudstyve vælger at stjæle værdifulde genstande – som kunst, dyr teknik og andre værdigenstande.

Men der findes dog også dem, som har fokus rettet på at stjæle lidt mere uventede produkter. For et stykke tid siden fik et firma stjålet sexlegetøj til en værdi af 60.000 dollars, hvilket svarer til cirka 373.000 danske kroner.

Efter en sexmesse i den tyske hovedstad Berlin fik firmaet Fun Toys London stjålet sexlegetøj for flere tusindvis af kroner. De efterlod deres sexlegetøj uden opsyn i et kort øjeblik, og det øjebliks uopmærksomhed udnyttede et ukendt antal indbrudstyve til at slå til.

FT London

De brød ind i et lagerrum, stjal dildoer og anal-kugler, hvorefter de flygtede fra gerningsstedet. Da man opdagede, at produkterne var forsvundet, blev politiet kontaktet. Men da en af firmaets medarbejdere gik op for at møde betjentene, blev yderligere fire kasser sexlegetøj stjålet fra lagerrummet, skriver newnownext.

Opfordrer til at holde udkig

Værdien af det stjålne voksen-legetøj løber op i en værdi af 60.000 dollars, hvilket svarer til svimlende 373.000 danske kroner. Spørgsmålet er nu, om tyvene havde brug for penge, eller om de bare var ekstremt liderlige. For det hører ikke ligefrem til almindelighederne, at man stjæler netop denne type produkter.

FT London

Potentielle sexlegetøjs-brugere opfordres nu til at holde øje med Fun Toys-produkter og kontakte politiet, hvis de ser firmaets produkter, der ikke sælges via en butik.

Indtil videre har politiet ikke fået et gennembrud i efterforskningen.

Tøv ikke med at trykke på del-knappen nedenfor, hvis du også mener, at det her er lidt tosset!