Nu kan du købe luksuriøs “chokoladepenis” til Valentinsdag – både pung og glans følger med!

I dag fejrer hele verden Valentinsdag, og selvom den tradition ikke er så stor i Danmark som i mange andre lande, kan man benytte dagen til at være lidt ekstra romantisk over for sit livs udkårne.

Hvis man ikke har lyst til at byde på noget traditionelt, som en god middag, hotelovernatning eller spaophold, kan man tænke lidt ud af boksen.

Hvis man har et forhold, hvor man kan grine og har modet til at være lidt fræk, kan man benytte dagen til at sende en chokoladepenis til sin elskede, skriver Cosmopolitan.

Bag den pikante idé står firmaet med navnet Dick at your door. Firmaet blev grundlagt af Adam Hascall i 2014, da Adam og hans ven lavede penisformet chokolade, som de så sendte til deres venner for sjov.

23 centimeter chokoladepenis

Chokoladepenissen fås og både lys og mørk chokolade. Den er 23 centimeter lang, har en omkreds på 18 centimeter og vejer cirka 112 gram.

Fotokilde: Dick at your door

For cirka 280 kroner sendes penissen hjem til dit livs udkårne (eller en ven for sjov) med et personligt kort med et lille digt eller afsenderens navn.

Er ikke sexlegetøj

På hjemmesiden understreger firmaet, at selvom chokoladepenissen virker meget naturtro, skal den kun spises og ikke bruges som sexlegetøj, da den risikerer at gå i stykker.

Ti procent af firmaet overskud doneres til forskning af prostatakræft, så ud over at give modtageren et godt grin gør man også en god gerning.

Fotokilde: Dick at your door

Kunne du finde på at sende en chokoladepenis til nogen, du holder af?

Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner inspiration til Valentinsdag!