Skål! Nu kan du drikke din yndlingsvin – direkte fra BH’en

Om sommeren har mange danskere to aktiviteter højt på prioriteringslisten. Dels at tilbringe mange timer udendørs, dels at drikke god vin. Men det kan dog godt føles lidt pinligt og tabubelagt at bære rundt på en stor boks eller flaske vin, når man går rundt offentligt.

Men der er faktisk en løsning – som også giver dig større bryster.

For nu kan man nemlig købe en sports-BH med medfølgende vinpose – som kan rumme en hel flaske. På den måde kan du tage din yndlingsvin med, uanset hvor du skal hen – og ingen ser det.

Bliver det at drikke vin direkte fra BH’en sommerens store trend?

Er der noget bedre end at drikke lidt vin en varm sommerdag? Næppe!

Rød, hvid eller bobler, for mig er det ligegyldigt. Men det er lidt skamfuldt at bære rundt på en boks eller flaske ude blandt folk. For så mødes man let med dømmende blikke – især når det klinker bekendt nede i ens poser.

Sugerør med tænd/sluk-ventil

Men nu er der en løsning på problemet. På Coolstuff kan man købe den geniale opfindelse “The WineRack”. Den er (næsten) alle kvinders bedste ven denne sommer. Man kan pludselig forvandle en mindre kop til dobbelt D – og samtidig havde sin yndlingsvin med overalt. Det er billigere end en brystforstørrelse – og meget sjovere.

TheWineRack

Den unikke sports-BH er udviklet i USA, og gør det muligt at have en flaske vind i brystholderen, uden andre kan se det. perfekt, hvis man skal i fitness-centret eller vil have en billig bytur.

TheWineRack

Udover at indholde din yndlingsdrik kan BH’en også give dig større bryster. Kort sagt er det ren “win-win”. Eller i dette tilfælde “vin-vin”?

Den populære BH kan købes i størrelserne small (32A-32D), medium (34A-34D) och large (36A-36D). Den har en aftagelig polyurethanpose, der er designet til kun at passe til denne BH. Det lange sugerør med tænd/sluk-ventil gør det også nemt at kontrollere strømmen af ens drik.

TheWineRack

Kender du nogen, der skal have denne til sommer? Så tag den person på Facebook eller den denne vigtige artikl videre med dine venner!