Vits: Kæphøj ung mand fornærmer pensionist i baren – ældre mands uventede svar er helt genialt

Nogle gange føles det som om, at vi glemmer alle de mænd og kvinder, der var med til at opbygge vores samfund. Det var den ældre generation, der lagde grundlaget for det, vi har i dag, men de bliver ofte overset i dagens moderne og tekniske samfund.

Det beskriver denne historie om en kæphøj forretningsmand, der kommer ind på en bar og fornærmer en ældre mand, til perfektion. Historen er fiktiv, men den berører et emne, som vi alle bør tænke lidt mere over: hvad vores ældre samfundsborgere rent faktisk har gjort for os. Og det tøver pensionisten ikke med at fortælle den unge mand.

Læs historien her nedenfor og føl dig fri til at dele den med dine venner for at hylde vores ældre medborgere!

Shutterstock

En ung nyuddannet økonom står på en bar i sit fine jakkesæt. Der fejrer han sin seneste succes.

Snart får forretningsmanden øje på en ældre mand, der sidder helt alene i baren.

Han går hen til den ældre mand for at forklare, hvorfor “gamle” mennesker ikke kan forstå hans generation.

“De voksede op i en helt anden verden, i en mere primitiv verden”, siger den unge mand så højt, at alle i baren kan høre ham.

“Vi, dagens unge generation, voksede op med tv, internet, rumrejser, jetfly, elbiler, de bedste computere…”

Den unge kæphøje mand tager en kort pause for at drikke lidt af sin øl. Den ældre mand udnytter tiden, vender sig mod ham og svarer køligt:

“Du har ret, min unge mand. Vi havde ikke alle de der ting, da vi var unge. Så vi opfandt dem. Og hvad har DU så tænkt dig at gøre for den næste generation?”

Hele baren jublede. Man skal aldrig lægge sig ud med de ældre!

Shutterstock

Her kan man da tale om at give svar på tiltale! Nu synes jeg, at vi hjælpes ad med at dele denne historie for at hylde vores ældre generation!