Natasha risikerer livet for at få verdens største numse – se nu, når hun vender sig om og ryster løs

Jeg er af den mening, at vi alle kan se ud præcis, som vi vil. Vi skal ikke have en direkte holdning til andres udseende. For vores forskelligheder er nemlig med til at gøre verden mere farverig og smuk, og vi er nødt til at respektere den frie vilje. Den skal vi faktisk værne om.

Nogle trives med at være “en del af mængden”, mens andre foretrækker at stikke lidt mere ud. For at opnå sit drømmeudseende vælger nogle plastikoperation for at opnå deres store mål. Jeg synes kun, at det er godt, at det er en mulighed, selvom jeg aldrig selv kunne finde på at gøre det.

Der er sågar folk, som gør finpudsning og omformning af deres kroppe til en livsstil – og det kan få nogle mildest talt specielle konsekvenser.

26-årige Natasha Crown fra svenske Gøteborg drømmer eksempelvis om at få verdens største numse, og er nu blevet omtalt i flere medier verden over på grund af sin gigantiske bagdel.

Vi har tidligere skrevet vi om Natasha fra Sverige, hvis største mål i livet er at få verdens største numse. For at opnå sit mål spiser hun pizza, pasta og is hver dag – samt 6 kilo Nutella hver måned. Fra tid til anden får hun suget fedt, hvorefter hun sprøjter det overskydende fedt ind i sine balder.

Næsten 2 meter i omkreds

Den første operation af den slags fik hun foretaget som 20-årig – hvilket er seks år siden. Nu planlægger Natasha sin fjerde numseforstørrende operation – selvom hendes bagdel allerede måler 180 centimeter i omkreds.

Når glamourmodellen går, kan hun tydeligt mærke, hvordan det ryster.

– Det gør mig sexet og kraftfuld. Jeg vil gør alt, hvad der kræves for at få verdens største numse, har hun sagt ifølge The Sun.

For nylig deltog Natasha i det britiske TV-program ‘This Morning’, hvor hun svarede på den kritik, der er blevet rettet mod hendes livsstil.

Tjener mange penge

Under programmet kom værten blandt andet ind på en anden kvinde, som var død på grund af en numseforstørrende operation.

– Jeg ville ikke sige, at det er farligt, da det er mit eget fedt, jeg sprøjter ind. Folk bør vide, at jeg motionerer dagligt for at holde musklerne på plads de rigtige steder. Jeg spiser ikke kun – og jeg føler mig sund, sagde Natasha under tv-programmet.

Svenskeren har hundredtusindvis af fans verden over, og tjener efter eget udsagn gode penge på at forfølge sin drøm. Men det er dog ikke pengene, der driver hende fremad.

– Jeg elsker følelsen af min kæmpe numse. Når jeg går, kan jeg føle, hvordan den vrikker, vrikker og vrikker, og jeg bliver liderlig af mig selv. Det er den skønneste følelse!

Kritiserer svenske kvinder

I en ny video på Youtube-kanalen HayU taler modellem om sit perspektiv på kropsidealet i Sverige.

“I Sverige synes kvinder, at jo slankere du er, desto smukkere er du. De har brug for at se, hvordan rigtige kvinder bør se ud”, siger hun og griner.

Natasha fortæller også, at hun er blevet opereret flere steder end bare numsen – og har blandt andet få justeret bryster og forstørret læber.

Hvad synes du om Natashas mål? Er det langt ude, eller gør hun det rigtige i at følge sin drøm? Del gerne din holding i kommentarfeltet eller del artiklen med dine venner!