Natasha, 26, vil have verdens største numse – spiser kilovis af Nutella hver uge

Alle mennesker må se ud, som de har lyst til. Andres udseende eller krop vil jeg ikke have en mening om. Vores forskellighed er en stor del af vores farverige og smukke verden – og vi skal respektere den fri vilje.

Visse af os trives med at være “en i mængden”, mens andre kan lide at stikke lidt ud. For at opnå sit drømmeudseende får nogle plasticoperationer. Jeg synes, at det er godt, at den slags er muligt, selvom jeg nok aldrig selv ville gøre brug af det.

Der er sågar folk, som gør finpudsning og omformning af deres kroppe til en livsstil – og det kan få nogle mildest talt specielle konsekvenser.

Svenske Natasha Crown, 26 år, drømmer for eksempel om at få verdens største bagdel – og er nu berømt i hele verden for sin helt enorme numse.

Den 26-årige kvinde fra Göteborg vil være den kvinde i verden, der har den største bagdel. For at opnå sit mål spiser blondinen blandt andet seks kilo Nutella – hver måned. Hendes kost består primært af pizza og pasta.

Billedkilde: Natasha Crown/Instagram

På grund af sin drøm tvinges hun til at løbe visse helbredsrisici, og lægerne har tidligere advaret Natasha Crown om, at hendes besættelse på længere sigt kan blive farlig. Den svenske kvinde mener dog, at det er det værd – og vejer i dag 133 kilo. Hun har dog brug for yderligere 25 kilo, før man kan omfordele fedtet på hendes krop.

“Det gør mig sexet”

Svenskeren var 20 år gammel, da hun gennemførte sin første plasticoperation. Siden da er hendes numse blevet forstørret hele tre gange med hendes eget kropsfedt.

– Måske lider jeg af en forstyrrelse, hvad angår opfattelsen af min egen krop, men jeg føler ikke, at min numse er for stor. Jeg vil absolut have, at den bliver endnu større, siger hun til avisen The Sun.

– Allerede da jeg var teenager og fik bryster og en større numse, elskede jeg min krop, fortæller Natasha, hvis bagdel i dag har en omkreds på 180 centimeter.

Foto: Natasha Crown/Instagram

Når den 26-årige kvinde går, mærker hun tydeligt, hvordan den ryste.r

– Det gør mig sexet og stærk. Jeg skal gøre alt, hvad der skal til for at få den største numse i verden.

https://www.instagram.com/p/BlOTjdeg-BG/

Hun arbejder nu som model og sælger mange billeder og videoer til numsefetischister. På sin Instagram-profil, som har cirka 80 000 følgere, kan man følge hendes rejse mod drømmenumsen.

Hvad synes du om Natashas mål? Er det langt ude, eller gør hun det rigtige i at følge sin drøm? Del gerne din holding i kommentarfeltet eller del artiklen med dine venner!