Mystisk trick afsløret: Sådan arbejder du kun 1 dag om året – men får hele din løn

De fleste af os arbejder 37 timer om ugen og er fastansatte med 25 feriedage om året. Der er selvfølgelig mange forskellige varianter på, hvordan folk arrangerer deres arbejdsliv, men 37 timer om ugen samt 25 feriedage om året kan vel betragtes som en form for standard.

Det er hvert fald de ansættelsesforhold, jeg har. Men nu viser det sig åbenbart, at man ved brug af et simpelt trick kan nøjes med at arbejde én dag om året men stadig få hele sin løn udbetalt. Hvem havde troet det? Tjek løsningen ud nedenfor!

Et år består af 365 dage, men du arbejder ikke hver dag.

I løbet af årets 52 uger har du fri 2 dage hver uge (normalt lørdag og søndag) – så har du stadig 261 dages arbejde tilbage.

Men du har også fri 16 timer hvert døgn. Det bliver sammenlagt 170 dage – og så har du altså kun 91 arbejdsdage.

Du har også en times pause hver dag, det giver sammenlagt 48 dage – og så er der pludselig kun 43 arbejdsdage tilbage.

Ridiculously Efficient

Derudover er der også 6 helligdage, hvor du ikke skal arbejde – og hokus pokus så har du kun 37 arbejdsdage tilbage. Men så tager du også 10 minutters kaffe- eller rygepause om dagen – og det bliver sammenlagt 11 dage på et år. Nu skal du kun arbejde 26 dage!

Men du har jo også 25 feriedage – og dermed skal du kun arbejde 1 dag. Hvis du er en flittig arbejder, kan det være, at chefen lader dig slippe med det?

Tryk på DEL-knappen for at sprede denne geniale udregning med dine kolleger!