Her er sommerens nye undertøj til mænd – så grimt, at det burde forbydes

Med en vis risiko for at komme til at lyde lidt gammeldags synes jeg, at dagens tøjmode ofte er meget afslørende – både for mænd og kvinder.

Hvad skete der egentlig med den tid, hvor man var nødt til at fantasere lidt om, hvad der gemte sig under tøjet?

Hvis man går en tur i byen i dag, ser man kropsdele til både højre og venstre. Kropsdele, som man før i tiden næsten ikke viste frem i omklædningsrummet, men sådan er det vel med mode – for at kunne forny sig skal man muligvis være lidt mere ekstrem end den seneste trend.

Men spørgsmålet er, om vi nu har nået grænsen – med den seneste nye undertøjsmode til mænd.

Instagram

“Der er ingen variation”

Sitet humormeetscomics skriver, at overraskende mange mænd kan lide at gå i feminint undertøj – og at markedet for mandligt undertøj, der ligner det til kvinder, er større, end mange tror.

– Der er ingen variation, når det kommer til mænds undertøj i almindelige tøjbutikker. Det er boksershorts, briefs – og hvis man er rigtig vovet så måske en g-streng, siger Bent Krause, en australsk undertøjdesigner, til Splinter News.

Instagram

– Almindelige tøjbutikker sælger selvfølgelig godt og praktisk undertøj, der fungerer for 90 procent af alle mænd, men ikke for mig, tilføjer han.

Instagram

Krauses undertøjsfirma Homme Mystere har som erklæret mål at nedbryde det tabu, at mænd gerne vil bære mere feminint undertøj – selvom det er designet til mænd – og firmaet sender produkter til glade mænd verden over, og interessen er især stor i Østasien, Europa og Nordamerika.

Instagram

Bliver lidt sjovere

Det handler om alt fra BH’er til trusser til mænd – og selvom kunderne er anonyme, har undersøgelser vist, at undertøjet bruges på samme måde, som det “almindelige” gør. På arbejde, til finere lejligheder – og på fridage.

Instagram

Krause håber nu på, at trenden vokser sig større.

– At bruge et almindeligt, etableret undertøjsmærke hver dag sker automatisk. At bruge Homme Mystere er dog lidt sjovere, siger han.

Instagram

Man må selvfølgelig tage det tøj på, man har lyst til – og hvis man som mand har en forkærlighed for feminint tøj, bør man selvfoølgelig respektere det – men jeg synes hvert fald, at disse trusser er frygteligt grimme.

Kunne du tænke dig at have noget af dette tøj på til sommer! Tag en ven og se, om han har modet til at gøre det! Eller del artiklen videre til dine venner!