Amanda, 45, blev gift med 300-årigt piratspøgelse – nu skal parret skilles: “Intet at spøge med”

Det er altid hårdt at gå fra hinanden, og selvom det sjældent er sjovt for nogen af parterne, kan man kun håbe, at der kommer noget godt ud af situationen – og at man kan se frem mod en lykkelig fremtid.

Normalt plejer det at handle om et forhold mellem to mennesker, men ikke altid.

Avisen People har skrevet en artikel om 45-årige Amanda Teague – en irsk kvinde, der i løbet af 2018 blev gift med et 300-årigt piratspøgelse ved navn Jack.

Hun afholdte vielsen på en båd i internationalt farvand ud for Irlands kyst, hvilket dermed gjorde brylluppet juridisk lovligt, skriver Little Things.

Den 45-årige kvinde hyrede et medium til at deltage ved bryllupsceremonien, der blev gennemført af en shamanpræst. Men nu, mindre end et år senere, afslører Amanda, at forholdet er forbi.

Mødte hinanden i 2014

”Det er på tide at fortælle alle, at mit ægteskab er forbi”, skrev Amanda, der er mor til fem børn, på Facebook, ifølge Irish Mirror. “Jeg forklarer det på et senere tidspunkt, men jeg vil gerne sige nu, at man skal være meget forsigtig, når man beskæftiger sig med åndeverdenen. Det er intet at spøge med.”

Foto: Facebook/Little Things

Amanda har tidligere forklaret, at hun mødte piratspøgelset i 2014, da Jack dukkede op ved siden af hende, mens hun lå i sin seng.

“Han har mørk hud og sort hår, har han fortalt. Jeg fortalte ham, at jeg ikke følte mig helt tryg ved bare at have sex med et spøgelse, jeg ville gerne have, at vi lærte hinanden at kende og afholdt et traditionelt, stort bryllup med mig i hvid kjole – det var meget vigtigt for mig.”

Har stjålet energi

Amanda, der efter brylluppet har skiftet efternavn til Sparrow Largel, fortæller til Inside Edition, hvorfor parret nu er blevet skilt:

“Jeg ville ønske, at jeg aldrig var blevet gift med ham. Jeg ville ønske, at jeg var den der positive person, jeg var, før jeg mødte ham. Jack har gjort det, der engang var et smukt forhold, til noget forfærdeligt”, siger Amanda, der også påstår, at hendes pirat-eksmand har stjålet energi fra hende.

Hvad synes du om dette? Kan man virkelig gifte sig med et spøgelse? Eller er det for tosset? Del gerne artiklen videre for at se, hvad de mener!