Vidunderligt klip: Kvinden kan ikke holde grinet tilbage – lyt nu til reaktionen i vognen

Intet smitter så meget som et godt grin. Og jeg mener virkelig intet!

Du ved sikkert, hvad jeg mener. Du ser noget sjovt og begynder at fnise, snart begynder det at boble i personen ved siden af… og pludselig sidder person i og begynder at grine uden at vide hvorfor.

Det er lige præcist det, der er så herligt med grin og smil. Delt glæde er altid dobbelt glæde – og det kommer tydeligt til udtryk i dette klip, som er set næsten 7 millioner gange på Youtube.

Videoen udspiller sig en trist, grå dag i november. I en undergrundsbane i Berlin står en kvinde og kigger på noget på mobilen.

Vi forventer, at hun ser noget sjovt,, for ud af det blå begynder kvinden at fnise. Hun kæmper og kæmper for at holde det i sig – men det er umuligt. Snart bryder hun ud i et stort, højlydt grin… og da hun først er begyndt, kan hun ikke stoppe igen!

Men ikke nok med det. For som du sikkert har gættet, går der ikke længe, før passagererne rundt omkring heller ikke kan holde sig tilbage.

Youtube

En efter en bryder de ud i et kæmpe grin. Selv de personer der følger spetaklet med de mest skeptiske blikke, sidder snart og græder af grin!

Det er bare så vidunderligt at se, og det er tydeligt, at at smil på læberne er præcis, hvad folk har brug for.

Selvom klippet kan føles langt i begyndelsen, så anbefaler jeg dig at hænge på helt til slut. For jo længere det varer, jo sværere bliver det selv at holde sig tilbage… og når du har kigget hele vejen, vil jeg næsten garantere, at du selv kommer til at sidde og grine!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=EeauvE1M7qc” /]

Gør dine venner en tjeneste og tryk på del-knappen for at sprede grinet videre!