Victor er afhængig af burgere - spiser 4 om dagen og kan ikke stoppe: "Smager forbandet lækkert"

Victor er afhængig af burgere – spiser 4 om dagen og kan ikke stoppe: “Smager forbandet lækkert”

Vi har alle vores favoritter, når det kommer til mad og drikke, noget, som vi ganske enkelt ikke kan leve uden.

Mange af os elsker chokolade og lakrids, mens andre ville gøre hvad som helst for en lækker hotdog. Nogle kan ikke leve uden en iskold old – og andre er lidt besat af fastfood.

Far til to, Victor, er afhængig af burgere. Han spiser i gennemsnit 4 om dagen – og spiser også i smug, så familien ikke får noget at vide.

Youtube

Jeg tror, at de fleste af os kan nyde en god burger. Salat, ost og dressing kan være en utrolig smagskombination – og det er faktisk ikke så mærkeligt, at det er en så populær ret.

Spiser fire om dagen

Men det er de færreste, der elsker burger lige så meget som Victor.

Youtube

Cheeseburger-besatte Victor vil gøre alt for en god burger. Han spiser i snit fire om dagen, hvilket bliver til cirka 1,500 burgere om året. Ost og dressing plus noget mere kan kombineres med kødet og brødet, men bestemt ikke salat.

– Jeg spiser ikke grøntsager, frugt, kylling eller fisk, siger han i tv-programmet Freaky Eaters. Det smager så forbandet lækkert. Det, jeg bedst kan lide, er, at jeg altid ved, hvad jeg kan forvente.

Konen Adriana elsker at spise sundt, og hun nyder at eksperimentere med madlavning derhjemme – hvilket Victor ikke påskønner.

Youtube

Derfor mener Victor, at han er tvunget til at spise i smug på vej hjem fra arbejde, så han er mæt til aftensmaden – og bare skal stikke lidt til sin kones sundere ret.

– Jeg ved godt, det gør ondt på hende, men det gør endnu mere ondt på mig, du skal se, hvad hun laver, siger han.

Viser hele årsindtaget frem

Indtil tv-programmet blev optaget, troede Adriana, som havde kendt til sin mands lidenskab for burgere i 11 år, at han spiste cirka tre burgere om ugen. Men det drejer sig egentlig om lidt over 20 styk.

Youtube

Victor blev konfronteret med det hele, da en diætist samlede hans burgerforbrug for et år i en lastbil – og dumpede det hele på gaden.

Omkring 1.500 hvide æsker indeholdende burgere.

– Det er ulækkert, konstaterede han så.

Youtube

Så udfordrer en af ​​tv-værterne – som et led i at få Victor til at spise sundere – ham til at prøve en burger med salat i. Noget den grøntsags-hadende mand først har det dårligt med og griner af, men til sidst giver han det en chance.

– Da jeg tyggede og slugte, indså jeg, at det ikke var verdens undergang. Jeg kan gøre det her, siger han.

Youtube

En sundere kost

Victors livsstil er selvfølgelig ikke god i længden, så lad os håbe, at han i hvert fald bliver bedre til at variere sin kost. Der er dog ingen tvivl om, at denne mand er en af ​​de personer i verden, der elsker burgere mest.

Herunder kan du se hele tv-indslaget med Victor.

Kender du en, der elsker burgere lige så meget som Victor?

Så tag den person på Facebook, eller del denne nyhed med dine venner!