Veltrænet mormor får unge mænd til at pifte i fitnesscentret – men når hun afslører sin alder, tror ingen deres egne ører

Udseendet plejer at blive mindre vigtigt, desto ældre man bliver. Man orker ganske enkelt ikke at bekymre sig om det.

Man har arbejdet og slidt hele sit liv, og så fortjener man også at nyde sit liv lidt ekstra.

Derudover bliver det også sværere at holde sig i form, desto ældre man bliver. Kroppen fungerer ikke helt på samme måde længere, hvilket er helt naturligt.

Men nogle mennesker synes at trodse naturens love. Lesley Maxwell, 64, er en af ​​dem. Mormoren har et væld af unge mænd, der begærer hende, på trods af hendes respektable alder.

Lesley, 64, arbejder som personlig træner og tilbringer dermed sine dage i fitnesscenteret. Hvor hun konstant får opmærksomhed fra meget yngre mænd.

”Wow!”

På Instagram har Lesley over 80.000 følgere, som får daglige opdateringer fra fitnesscentret eller stranden, hvor Lesley hellere end gerne tilbringer sin fritid.

Kommentarfeltet på Lesleys Instagram er ofte fyldt med beundrende kommentarer fra både kvinder og mænd.

“Wow, sikke en fit krop” er en af ​​de mest almindelige kommentarer.

18-årige pifter

Men hvordan holder Lesley sig i en så utrolig god form? Hun spiser selvfølgelig sundt og udover at træne andre mennesker træner hun selv fem gange om ugen.

Ifølge Lesley er alder bare et tal og tager gerne sine kærester op som eksempler, hvor næsten alle har været yngre en hende selv. For eksempel var hendes eksmand 13 år yngre.

At mange af de positive kommentarer kommer fra unge mænd, er ifølge Lesley ikke nødvendigvis negativt.

– Fyrene er omkring 18, hvilket er vildt fedt. Jeg tager det som et kompliment, og det er ekstra fedt, at de følger mig på Instagram. Selvfølgelig sætter jeg pris på mandlige følgere. Mænd tilføjer lidt ekstra krydderi til livet, det ændrer sig ikke, uanset hvor gammel du er, siger Lesley ifølge Daily Star.

Det kalder jeg en bedstemor med slaw, og hun beviser virkelig, at alder bare er et tal!