Vits: Sød nonne afslører sin værste synd – hendes ærlige bekendelse får præsten til at stoppe med at tro på Gud

Vits: Sød nonne afslører sin værste synd – hendes ærlige bekendelse får præsten til at stoppe med at tro på Gud

Nu hvor dagene bliver kortere, og temperaturen begynder at nærme sig nulpunktet, så kan det være svært at holde humøret oppe på samme måde som i sommermånederne.

Netop i år kan det føles lidt ekstra hårdt med tanke på coronavirussen, som hærger og tvinger os til at træffe foranstaltninger for at stoppe smittespredningen.

Vi nærmer os lige så stille julen, men der er stadig mange uger tilbage. Så alle kan behøve noget, som løfter humøret og får én til at trække lidt på smilebåndet. Noget, som plejer at få næsten alle til at grine, er en sjov historie.

Denne fiktive historie er af den lidt frække slags. De har også ofte en krølle på halen, som kan få den mest hårdhudede til at rødme.

Historien herunder er i sandhed ingen undtagelse – nyd den!

Nonnen Marit var et sødt og uskyldigt væsen, en af de mest værdsatte nonner på hele klosteret faktisk. Således måtte Marit også påtage sig et stort ansvar.

Havde vild sex hele natten

En dag måtte Marit tage ind til byen for at klare nogle ærinder på klosterets vegne.

Blandt andet skulle hun forbi smeden for at hente en lysekrone til kirken derhjemme. Men da Marit trådte ind hos smeden, fik hun et chok, smeden var så utroligt flot.

Med brede skuldre, grove kæbelinjer og et imponerende hår, tårnede smeden sig op foran Marit, som oplevede følelser, hun aldrig tidligere havde følt. Det hele endte med, at smeden og Marit havde vild sex hele natten lang.

Morgenen efter vendte en lige dele ophidset og skamfuld Marit tilbage til klosteret med alt det hun havde hentet i byen.

Gik straks til bekendelse

Så snart Marit kom tilbage til klosteret, skyndte hun sig i bad og derefter direkte til bekendelse. Hun var bare nødt til at rense sin samvittighed efter nattens synder!

Marit erkendte skamfuldt, at hun havde mærket kødets lyster brænde i hendes stakkels krop, og at hun havde givet efter for disse lyster.

Præsten blev så chokeret over at høre Marits historie, at han ikke vidste, hvad han skulle gøre, men han vidste også, at nonnen behøvede hjælp.

– Du skal straks sætte dig på dit værelse og sutte på en citron, sagde præsten strengt, da han var kommet sig.

– Ja! Hjælper det virkelig mod min synd? spurgte Marit forsigtigt.

– Nej, svarede præsten surt. Men det fjerner garanteret dit tilfredse grin…

Jeg synes at denne frække historie var rigtig sjov!

Tryk nu gerne på del-knappen, hvis du er enig, så kan du give dine venner et godt grin i dag!