Turist blev træt af lommetyve - se nu den geniale hævn, som med garanti gør forbryderen rasende

Turist blev træt af lommetyve – se nu den geniale hævn, som med garanti gør forbryderen rasende

Jeg kan blive noget så pokkers irriteret, når nogen ikke kan kende forskel på dit og mit.

Lommetyve kan drive en til vanvid, og de er utroligt svære at opdage. Jeg kender mange, der uden at have bemærket det, som har fået stjålet alt fra pas og tegnebøger til mobiltelefoner.

Det kan give store problemer – især hvis man er på ferie i udlandet. Derfor kan det være godt at have tricks i baghånden til at snyde potentielle forbrydere.

Jeff Wysaski er en 32-årig komiker, der er blevet populær på nettet efter sin sjove opfindelse. For er stykke tid siden skulle han til Barcelona, men vennerne advarede ham mod alle de lommetyve, der hærger i den spanske storby.

Et genialt trick

Som alle andre ville Jeff selvfølgelig gerne undgå at blive frarøvet alle sine værdier. Men i stedet for at gå rundt og bekymre sig valgte han at tage røven på potentielle lommetyve.

“Jeg kom på en måde at tage hævn over alle, der er dumdristige nok til at forsøge at stjæle mine penge”, har han udtalt.

Foto: Instagram/Jeff Wysaski

1. Besøg en genbrugsbutik og find den absolut billigste tegnebog. Den køber du.

2. Så besøger du en gavebutik, hvor du køber et irriterende lykønskningskort, der begynder at spille musik, når det åbnes.

3. Nu skal du købe masser af glitter.

4. Herefter lægger man kortet ind i tegnebogen, hvilket skaber en lille lomme, der skal fyldes med glitter. Udvendigt ligner det en helt almindelig tegnebog, men med et mildt sagt uventet indhold.

Shutterstock

5. Nu skal du bare placere den i baglommen – og vente på den første og bedste lommetyv.

Man skal selvfølgelig have bedre styr på sine rigtige værdier, men vi kan nok antage, at det bliver en frustrerende overraskelse for tyven, der stjæler den falske tegnebog.

Jeg synes, at det her er helt genialt, og skal absolut prøve det på min næste rejse! Tryk nu på del-knappen, så flere kan bruge tricket og på den måde undgå irriterende lommetyve!