Tom snyder tyvene – nu er videoen set af over 14 millioner

Tyve er pokkers irriterende, da de vil gøre alt for at stjæle værdigenstande med deres lange fingre. Et sekunds uopmærksomhed og vups, så er din telefon væk.

Jeg har selv oplevet det på et stort marked i Bangkok for et par år siden. Dum som jeg var havde jeg min pung i baglommen, men første gang, jeg skulle tage den op for at betale for lidt at drikke, var den væk. Nogen havde stjålet den.

Derfor er det også uhørt vigtigt at være forsigtig og holde øje med sine værdigenstande i store menneskemængder – for ellers ender det bare med hovedpine og samtale med politiet.

Tom Mabe er efterhånden blevet meget træt af forbrydere og tyve i sin hjemby. Vi har tidligere skrevet en artikel om, hvordan han tog den perfekte hævn over en pakketyv, men denne gang ville Tom sætte en aktiv stopper for telefontyverier.

Derfor brugte Youtube-berømtheden en dag på at smugfilme, mens han og en ven foregav at sove forskellige steder med mobiltelefonen ved siden af dem. Man kunne have håbet, at forbipasserende ville gøre den slumrende person opmærksom på, at telefonen lå frit fremme, men i stedet viste de sig at være mere grådige.

Tyven går i panik

Mange valgte ganske enkelt at stjæle telefonen og gå videre.

Tom havde dog et lille trick oppe i ærmet til at tage den perfekte hævn. For telefonen var nemlig ikke en rigtig telefon. Med en fjernbetjening kunne han give tyvene stød – og så var telefonen pludselig ikke så attraktiv længere.

Youtube

Du kan selv se klippet med Toms hævn nedenfor, hvor flere mobiltyve med garanti fortrød bittert bagefter! Videoen er blevet set over 14 millioner gange på Youtube – og de fleste hylder initiativet, som forhåbentlig kan sætte en stopper for mange fremtidige lommetyves karrierer!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=tMa-lwxXWjY” /]

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis du mener, at tyvene fik som fortjent!