Teenager solbader på stranden – men hold nu øje til højre: “Fik næsten et hjerteanfald!”

Som barn var noget af det sjoveste at drille mine søskende. Det kunne man selvfølgelig gøre på mange forskellige måder, men vi udsatte altid hinanden for en masse drillerier.

En af mine personlige favoritter var at lægge en plastikslange i min lillebrors seng – og han blev altid skræmt fra vid og sans.

Det er selvfølgelig lidt ondt, men til sidst plejer man normalt at få et godt grin sammen. Det var aldrig ondt ment, vores drillerier gav snarere anledning til en kraftig reaktion efterfulgt af grin. Det værste er næsten, at jeg stadig finder det sjovt som voksen!

Jeg er dog langt fra den eneste, der finder sådan noget sjovt. Når det kommer til at skræmme hinanden for sjov, handler det ofte om at bruge noget, mange er bange for – såsom insekter, slanger og edderkopper. Det plejer altid at fungere!

Hysteriske reaktioner

Det bevises i denne geniale video, som Youtube-kanalen Break har produceret.

I videoen går en mand rundt på en strand med en fiskestang, hvor han har sat en stor edderkop i enden. Den er selvfølgelig lavet af plastik, men når den så bliver placeret lige foran ansigtet på strandgæsterne, er reaktionerne mange gange helt hysteriske.

Youtube

Jeg kan sagtens forstå deres reaktioner. For noget af det sidste man forventer, når man slapper af på stranden, er at en gigantisk edderkop dukker op foran øjnene på en. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at flere bliver chokerede.

Over 1,2 millioner visninger

En af kvinderne, der bliver skræmt til sidst i videoen, griner af det hele, men siger også: “Jeg fik næsten et hjerteanfald!”.

Det skal påpeges, at alle personerne i vidoen efterfølgende har godkendt deres deltagelse, så ingen af dem har problemer med, at videoen nu spredes som en løbeild på nettet.

I skrivende stund har over 1,2 millioner personer set videoen – og mange deler den videre til deres venner, som er bange for edderkopper!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=JXOM6tgXXsU” /]

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!