Liste: 10 personer der offentliggjorde en “selfie” på nettet – men glemte at tjekke baggrunden

Når man vil have gjort noget ordentligt, er det i de fleste tilfælde bedst at gøre det selv. Man kan selvfølgelig godt stole på andre, og man er jo ikke perfekt – men hvis man gør det selv, er man trods alt ansvarlig for det endelige resultat.

Det er også tilfældet, når man tager en “selfie”, altså et billede af sig selv. Fordelen ved dette er, at man er sin egen fotograf. Men det er dog også vigtigt at være forsigtig med, at intet uønsket eller pinligt kommer med på billedet.

Lige at tjekke baggrunden en ekstra gang, eller hvad man nu har på, kan mange gange være en meget godt idé – som nogle ganske enkelt glemmer. De har vi set mange eksempler på de seneste år.

Derfor har vi samlet en liste bestående af de 10 måske mest geniale beviser på, at det er en meget god idé lige at tjekke sine billeder en ekstra gang, før man lægger dem op på sociale medier!

1. Computeren gav selvfølgelig det perfekte lys til at tage et godt billede, men hendes solbriller afslører, at hun er ved at købe en dildo…

Fotokilde: Boredpanda

2. Faren mente åbenbart, at han skulle være på datterens selfies. Jeg tror ikke, at hun var lige så glad for det…

Fotokilde: Reddit

3. Jeg kan godt forstå, at han ville vise sit sår frem. Men hvis man ser grundigt efter, kan man se, at han kom til at afsløre lidt for meget. Se mellem hovedet og armen..

Fotokilde: Reddit

4. Haha… Se oppe til højre!

Fotokilde: Reddit

5. Selv hunden til højre er blevet træt af hendes selfies!

Fotokilde: Boredpanda

6. Det virker meget normalt, at mormor skal tage et billede af sit veltrænede barnebarn!

Fotokilde: Boredpanda

7. Et kig i spejlet afslører, at dette billede ikke er så fint, som hun nok havde forventet…

Fotokilde: Boredpanda

8. Før hun tog det forholdvis letpåklædte billede glemte teenageren at fjerne hundelorten på gulvet (til højre under armen).

9. Det her blev et ganske sjovt billede!

Fotokilde: Reddit

10. En edderkop kom på besøg – opdagede de til sidst…

Fotokilde: Facebook

Tøv ikke med at DELE billederne, hvis de gav dig et smil på læben!