Kvinde solbader sit numsehul hver dag – giver mere energi: “Bedre end kaffe”

Vi er alle forskellige, ingen er ens. Der er selvfølgelig ligheder mellem mange af os, men vi er alle unikke. Derfor er det måske ikke overraskende, at vi henter energi på forskellige måder. Nogle af os har brug for fred og ro hjemme i sofaen, andre får deres energi fra at træne og visse mediterer for at få overskud i hverdagen. Men spørgsmålet er, om amerikanske Meagan ikke har den mest unikke metode til at få energi på – hun solbader nemlig sit numsehul, skriver Ladbible.

Meagan bor i Californien i USA, og er blevet lidt af en berømthed på nettet på grund af sin unikke livsstil, hvor hun blandt andet solbader sit numsehul for at få energi.

“30 sekunders sol i anus”

Det betyder med andre ord, at Megan står op hver morgen mellem 07:00-09:00, lægger sig ud i solen, spreder ballerne for at solbade anus og mellemkødet i højst fem minutter.

“30 sekunders solskin i anus giver lige så meget energi som en hel dag i solen med tøj på”, skriver Meagan på Instagram, hvor hun har lagt et billede op, hvor hun solbader.

“Giver mere energi end at drikke kaffe”

At solbade røvhullet er ifølge Meagan en gammel østasiatisk metode til at få energi, hvilket hun siger, at hun kan føle med at det samme.

“Jeg får mere energi, sover bedre, er i bedre kontakt med min seksualitet og bliver mere kreativ. Det her giver virkelig mere energi end at drikke kaffe”, skriver hun på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B5F2DlRBbEm/?utm_source=ig_embed

Meagan påpeger dog, at det er vigtigt ikke at ligge for længe med numsen i vejret, da målet ikke er at blive “solbrun i anus”.

Hvad synes du om dette? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse om dette unikke trick for at få energi!