Smid den: Dette sker med din krop, når du stopper med at bruge en BH – resultatet vil overraske dig

At komme hjem efter en lang dag og smide bh’en er ægte følelse af frihed – alle kvinder ved præcis, hvor behageligt det er.

Eller at slippe for irriterende bøjler og skulderstropper, som desuden ser så dårlige ud under trøjen.

Mange længes efter at kunne tage den ubehagelige patholder af ved dagens afslutning. Men hvad ville der egentlig ske, hvis vi stoppede med at bruge en bh i en periode?

Svaret er, at det ville have større indflydelse, end du tror. En forandring, der faktisk er synlig – læs bare nedenfor.

Brysterne kan blive større

Push-up er den enkle og hurtige løsning, hvis man ønsker at få sine bryster til at se fastere og større ud.

Men hvis man ønsker større bryster på en naturlig måde, så er det bedst at slippe brysterne fri, ifølge det britiske magasin Cosmopolitan.

Shutterstock

Forbedrer blodcirkulationen

Hele pointen med en BH er, at de skal holde brysterne på plads, hvilket kræver, at skulderstropperne og båndet under brystet skal sidde stramt.

Når disse strammer mod huden, kan de forringe blodcirkulationen, hvilket kan påvirke velværet. Ifølge Sakshi er det godt for blodcirkulationen at blive fri for en stramtsiddende BH i en periode.

Flottere bryster


Måske har du engang grinet, når nogen har antydet, at man kan træne brysterne større? Det er faktisk ikke en myte.

Selvom selve skålen ikke bliver større, skubber du faktisk dine bryster fremad og opad, når du træner brystområdet. Hvis du dropper BH’en, arbejder brystmusklerne mere for at løfte brysterne, hvilket gør dem stærkere. Hvis du ønsker en flottere form, bør du ifølge Sakshi overveje at droppe BH’en i en periode.

Bedre søvn

At sove med en BH er ikke kun ubehageligt, det forstyrrer din søvn, da bøjlen og det stramtsiddende bånd påvirker din liggestilling og hvor afslappet du er. Undlad at bruge BH’en en tid før sengetid, og du vil sandsynligvis opleve, at du bliver mere afslappet.

Shutterstock

Sundere brystvorter

Dette er noget, som ikke mange ved. Brystvorterne har heller ikke godt af at være indespærret for længe og for ofte. De bliver tørre og i nogle tilfælde irriterede af BH’ens stramme materiale.

Prøv at undlade at bruge en BH i en periode, og du vil sandsynligvis bemærke, at brystvorterne bliver mere bløde og mindre irriterede.

Var du klar over dette? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette i dag!