Sjov mor genskaber datterens frække feriebilleder – får hele internettet til at grine

Det virker til, at unge i dag har deres mobiltelefon klistret til hånden stort set hele tiden. De har kontakt med deres venner via chats af alskens slags, og de sender billeder af stort set alt, hvad de laver.

Den teknologiske udvikling er selvfølgelig positivt. Men nogle gange ville man bare ønske, at de kunne kigge op fra de forbandede telefoner fra tid til anden.

Som voksen kan man ikke gøre så meget. Udviklingen skrider fremad. Men som forælder kan man selvfølgelig stikke lidt til sine elskede børn på flere forskellige måder.

Alexa Straks mor valgte en af de mere kreative måder til at drille sin datter. Hun genskabte nemlig sin datters sexede feriebilleder med sine veninder, skriver The Mirror.

Sidste sommer var Alexa Stark på ferie i den spanske by Murcia. Sammen med sine venner forevigede Alexa sin ferie med flere billeder, hvor Alexa poserede foran palmer og ved havet.

Genskabte billederne

Alexas mor, som er fra en helt anden generation, forstod ikke helt, hvorfor hendes datter prompte skulle offentliggøre så mange billeder fra sin ferie på de sociale medier

Derfor udtænkte hun en plan for at drille sin elskede datter. Nemlig ved at genskabe billederne året efter, hvor moren selv tog på samme ferie sammen med sine veninder.

Twitter

Billederne ligner meget dem, som datteren lagde på de sociale medier.

Twitter

Da Alexa sammenlignede billederne, kunne hun ikke lade være med at grine, hvilket er forståeligt, når man selv ser dem.

Twitter

Får folk på Instagram til at grine

Alexa syntes selv, at billederne var så sjove, at hun lagde dem på Twitter, hvor de nu er et stort hit.

– Vi var i min mors venindes villa på ferie, så da mor selv tog derned med sine veninder, benyttede de lejligheden til at se på min Instagram og så genskabe de billeder. Det er vanvittigt sjovt, min mor er den sjoveste person, jeg kender, siger Alexa til Mirror.

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigt grin!