Simone har ikke klippet negle i over 5 år – se når hun viser sine hænder frem

Vi har alle forskellige holdninger til, hvad der er smukt, stilfuldt og grilt.

Og gudskelov for det – for verden ville godt nok være et trist sted, hvis vi alle havde samme meninger. Det er trods alt forskelligheder, der gør verden farverig!

Men der er også dem, der tager det hele til det ekstreme. Som 17-årige tyske Simone, der ikke har klippet negle i 5 år.

3 timer at lægge neglelak

Ja, det kan lyde lidt ulækkert, men teenageren gør det faktisk med stil. Hun lader altså ikke bare neglene vokse frit og være ulækre.

Derimod er de sindssygt lange – over 15 centimeter.

Det var aldrig planlagt, men nu er det blevet en besættelse, skriver The Sun. Simone bruger hele 3 timer på at lægge neglelak, og hun har nærmest udviklet en frygt for negleklippere. For at det ikke skal blive alt for ulækkert og uhygiejnisk, sørger hun for at rengøre neglene hver dag.

Men de lange negle har gjort livet lidt mere kompliceret – både i skolen og derhjemme.

– Mine negle er for lange til, at jeg kan holde en kuglepen, siger hun ifølge avisen. På computeren er jeg nødt til at skrive med mine knoer.

Dårlige karakterer

Selv idræt i skolen er blevet et problem.

– Jeg kan ikke spille volleyball, basket eller lignende sportsgrene. Lærerne prøver altid at overbevise mig om at klippe neglene. De vil aldrig lykkes, men mine karakterer er dårlige.

Simone forklarer, at toiletbesøg ikke er et problem for hende, men hun har brug for mere tid end andre om morgenen.

– At tage bad er svært, og nogle gange sidder mine negle fast i håret. Jeg skal være forsigtig, når jeg tager tøj på. Det går langsomt, siger 17-årige Simone.

I beskrivelsen på hendes Instagram-konto skriver hun: “Life is too short not to have long nails”. Oversat betyder det” Livet er for kort til ikke at have lange negle”.

Hvad synes du om det her? Er det smukt, ulækkert eller ingen af delene? Synes du, at Simone gør det rigtige ved at forfølge sin drøm, eller er det skørt? Del nu artiklen for at fortælle, hvad du tænker!