Restaurant er træt af krævende veganere - laver gulerødder af kød i ren protest

Restaurant er træt af krævende veganere – laver gulerødder af kød i ren protest

Det er efterhånden blevet meget normalt at finde veganske produkter i butikken og restauranter, der er inspireret af kødprodukter.

Man må selvfølgelig helt selv bestemme, hvad man spiser, men det har trods alt en tendens til at skabe vild debat.

Mens veganere gerne taler om, at deres kost og livstil er det bedste, kommer kødelskere ofte med hånlige og spydige kommentarer.

Kort sagt er det, man spiser, et emne, der virkelig kan bringe sindene i kog.

Kød-gulerødder

Vi har tidligere skrevet om en restaurant, der lavede pølser, der ligede gulerødder i ren protest mod alle “krævende veganere”. Nu er noget lignende sket, og denne gang er det også blevet omtalt i medier verden over.

Det er slagteren Tom Samways, der af svinekød og en orange urtemarinede har lavet gulerødder – som for at gøre det virkelighedstro har sat lidt persille i anden af for at få dem til at ligne gulerødder mest muligt.

“Alle elskede dem”

Den 36-årige slagters dristige og kreative madkreation er blevet en stor succes.

Reddit

I løbet af den første dag, han havde kød-gulerødder på menuen både i restauranten og tilhørende slagterbutik, solgte han hele 300 styks.

– Alle elskede dem. Det hele begyndte som en spøg – men de er blevet taget godt imod, og jeg har tænkt mig at lave flere, siger Tom Samways ifølge Ladbible.

– Ideen kommer fra, at mange veganske madalternativer er opkaldt efter kødprodukter. Så jeg tænkte, tjaah, hvorfor ikke lave en kødvariant af vegetarisk mad.

Selvom alle selvfølgelig må spise, hvad de har lyst til, synes jeg så absolut, at man sagtens kan lave sjov med hinanden på denne måde.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!