Reporter bryder sammen da han hører landmandens unikke grin, men lyt til det uventede svar i baggrunden

Smitsomme grin er noget af det skønneste i verden!

Men samtidig kan de sætte en i akavede og pinlige situationer. Du ved, når man slet ikke burde grine, men det stort set er umuligt at holde det tilbage.

Det virker til, at de fleste af har oplevet en lignende situation – og bagefter er det noget, man husker tilbage på med glæde!

At det ikke altid er lige nemt at kontrollere sine følelser – og sit grin – oplevede reporteren i dette herlige klip (nedenfor) på bedst mulige måde. Han er ved at interviewe en landmand, men bemærker straks, at han lyder som en hane, når han griner.

Situationen udvikler sig hurtigt til en latterfest mellem de to mænd, men pludselig kommer en reaktion fra baggrunden. Ja, det er en rigtig hane, der tilsyneladende har hørt landmandens latter – og svarer tilbage.

Det kan næsten ses som et bevis på, at det ikke er noget, som reporteren bilder sig ind, men at landmanden rent faktisk lyder som dyrene på sin gård.

Da hanen svarer, begynder reporteren bare at grine endnu mere, selvom han allerede har svært ved at kontrollere sin latter. De er ganske enkelt nødt til at afbryde interviewet, men det mest vidunderlige er, at landmanden slet ikke bliver vred eller fornærmet. Han griner bare videre på sin helt egen unikke måde!

Det er umuligt at se dette klip uden selv at begynde at grine – og jeg kan godt forstå, at reporteren har svært ved at lade være med at grine. For landmanden er jo helt vidunderlig!

Se selv i videoen nedenfor! Det har 800.000 personer på nettet allerede gjort!

[arve url=”https://youtu.be/-KU-o5HZGTk” /]

Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at sprede lidt ekstra glæde blandt dine venner!