Pige fejrer sin 8-års fødselsdag ved at få taget billeder som havfrue med sin far: Se de utrolige billeder

En nærværende far er vigtigere for en lille pige end en stor bamse eller et nyt dukkehus.

Absolut intet – småt, stort, billigt eller dyrt – kan matche den kærlighed og opmærksomhed, en datter får fra en omsorgsfuld far.

Det er denne vidunderlige far et fantastisk bevis på!

Den 10. juli fyldte hans datter 8 år. Det skulle selvfølgelig fejres – på en helt særlig måde. Det blev en dag, som pigen aldrig vil glemme.

Fik taget billeder som havfruer

Faderen tilbød at blive fotograferet som havfrue sammen med sin lille datter i farver og udklædninger, som hun også fik lov til at vælge.

Herefter hoppede de i vandet, plaskede rundt med deres finner og smilede til fotografen, der var der for at fange det unikke og mindeværdige øjeblik.

Smilene, kropssproget og kærligheden i luften siger egentlig alt om, hvilket godt forhold denne far og hans datter har til hinanden. Denne mand vil virkelig gøre alt for sin pige!

Delt af over 190.000

Desirae, der tog billederne, lagde herefter en smagsprøve fra fotosessionen på Facebook – og det var et øjeblikkeligt hit. Opslaget er i skrivende stund blevet delt af over 190.000 brugere.

"Fathers, be your daughter's first love and she'll never settle for anything less." -unknown.I had the honor of doing…

Posted by Desirae Deal Photography on Thursday, July 9, 2020

Billederne har nået millioner – og bliver nu hyldet over hele verden! Se selv nogle af de vidunderlige billeder nedenfor!

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Sikke en vidunderlig far – og hvor virker det bare til, at far og datter har et unikt forhold!

Er du enig i, at denne far fortjener at blive hyldet! Så tryk på DEL-knappen, så flere forældre kan se disse hjertevarmende billeder!