Irriterende passager kræver vinduesplads på propfyldt fly - stewardessens hævn lukker munden på idioten

Irriterende passager kræver vinduesplads på propfyldt fly – stewardessens hævn lukker munden på idioten

At arbejde på et fly indebærer ikke kun at servere mad eller drinks til passagererne.

Det er et ansvarsfuldt job, hvor man har ansvaret for mange personers liv og sikkerhed. Man arbejder i utrolige højder, og har trangt med plads at bevæge sig rundt i.

Under disse ret stressende forhold forventes det alligevel, at stewardesserne altid har et smil på læben over for passagererne, selvom passagererne ofte er alt andet end behagelige.

Men nogle gange flyder bægeret over, som for denne stewardesse, hvis strålende hævn over en besværlig passager nu har fået tusinder til at grine, skriver britiske The Mirror.

Det var under en flyvning til Japan, at en mandlig rejsende opførte sig ubehageligt over for flypersonalet. Årsagen var, at manden ikke sad på en plads med vindue og udsigt.

Nægtede at give op

Manden, der er anonym, chikanererede stewardessen for at få lov til at skifte plads, så han kunne se udsigten ud af vinduet.

Gang på gang forklarede stewardessen den ubehagelige passager, at det ikke var muligt i det overfyldte fly.

Fik genial idé

Trods dette nægtede manden at give op, og til sidst fik stewardessen nok.

I stedet løste hun hele situationen på en genial måde.

Youtube: Billede for illustration

Lavede en tegning

Stewardessen gik væk fra manden og vendte hurtigt tilbage med et stykke papir, som hun tapede fast på flyets væg ved siden af ​​den ubehagelige rejsende. På papiret havde hun lavet en tegning med et vindue og skyer, så den irriterende passager nu kunne nyde udsigten.

Twitter

Stewardessens reaktion svar skulle efter sigende have skabt en masse glæde og grin blandt de andre passagerer. En af dem valgte hurtigt at tage et billede af stewardessens sjove hævn.

Gik viralt

Billedet blev herefter lagt på de sociale medier, og ikke overraskende gik det viralt.

Mange, der arbejder i serviceindustrien, kan sikkert genkende stewardessens frustration og sætte pris på hendes sjove ‘hævn.

Tryk nu på DEL-knap for at hylde stewardessens geniale hævn!