Ny, fræk trend: Solbad underlivet for at få mere energi - her er lægernes hårde dom

Ny, fræk trend: Solbad underlivet for at få mere energi – her er lægernes hårde dom

Trends i dag kommer og går hurtigere end nogensinde, og hånden på hjertet føles den ene trend dummere end den anden.

Takket være, eller rettere på grund af, internettet, kan du i dag opsnappe trends fra stort set hele verden. Den seneste nye trend på de sociale medier er at solbade sit underliv for at få mere energi, skriver Vice.

Men lægerne advarer nu mod den frække trend.

Perineum, eller mellemkødet, som det også kaldes, er huden, der adskiller kønsorganet fra anus.

Ifølge den nye trend, som har fået millioner af visninger på TikTok og Instagram, får du mere energi og mere mentalt overskud ved at solbade den del af kroppen.

“Svært at beskrive”

– Helt ærligt, så føles det rigtig godt at få varme dernede. Det er en følelse, der er svær at beskrive, den skal man opleve. Det er, som om solskinnet fylder dig fra bunden og op, siger TikTok-brugeren Abushady, til Vice.

Et andet par, James og Chelsea, soler deres underliv mindst en gang om ugen og hævder at opleve adskillige sundhedsmæssige fordele.

– Så snart vi får chancen, lægger vi os ned med benene i vejret og fanger solens stråler. Fordelene er utrolige. Det er som at tage en kop kaffe om morgenen, og man bliver klar til dagen. Derudover øger det vores sexlyst og bringer os tættere på hinanden, siger parret til Vice.

https://www.instagram.com/p/CfiPuKOLSYo/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b8d2bf09-68f2-48fa-b96d-6c4a5202e749

Her er lægernes dom

Men på trods af de påståede sundhedsmæssige fordele, som nøgne solbadere hævder at opleve, er det så en god idé?

Nej, lyder lægernes dom.

– Det er ikke en god idé at få solenergi via anus. Perineum er et område med tynd hud. Man kalder jo det område for stedet “hvor solen ikke skinner”, og det gør man jo af en grund. Naturen har biologisk set skabt os på den måde for at sikre, at ingen solstråler når dertil. Du kan brænde dig selv, få irriteret hud eller kræft, siger Dr. Karaj Raj i et klip på TikTok.

@dr.karanr

SUN FRIED G00CH

♬ original sound –

Tryk nu på DEL-knappen så dine venner også får denne advarsel!