Nu kan du købe flydende vinglas til tilbudspris - står oprejst i både vandet og på stranden

Nu kan du købe flydende vinglas til tilbudspris – står oprejst i både vandet og på stranden

Der er ingen hemmelighed, at vinglas og ujævne overflader ikke er den bedste kombination. Det er måske derfor, at plastikglas er blevet så populære? De er billige, og når de tilter, behøver man kun at “græde” over spildt vin.

Eller, det er måske heller ikke så heldigt.

Næsten intet er bedre end et glas koldt, afkølende og lækker glas vin i løbet af en varm sommerdag. Hvid, bobler, rød eller rosé er for mig lidt ligemeget – men nu er der en opfindelse, der kan bruges som løsning på den spildte vin.

For der er jo ingen grund til at lade god vin gå til spilde – bare fordi at glasset vælter. “Der må være en praktisk løsning på dette problem?”, har flere nok tænkt, når de har drukket vin i poolen, havet eller sandstranden.

Koster en 20’er

Og nu er den praktiske løsning – endelig! – kommet!

Aldi er nemlig begyndt at sælge flydende vinglas – som ifølge producenten ikke kan blive væltet af skvulpende vand eller ujævne overflader, skriver Viral Thread.

Aldi

Det betyder med andre ord, at man kan drikke vin næsten overalt til sommer – på flydemadrassen i poolen, når man stirrer på den skyfri himmel, eller når man nyder en solnedgang på stranden med en gruppe venner.

Dette nye vinglas løser de problemer, du tidligere har haft!

Aldi

Glassene er fremstillet af BPA-fri plastik og fås i tre farver – gennemsigtig, blå og hvid. Prisen for ét glas er en flad 20’er.

Kender du nogen, der bør købe disse her til sommer? Så tag den person eller del denne vigtige sommernyhed videre til dine vinelskende venner!