Nabo bygger hegn over skellet – men se nu hævnen, som giver idioten en lærestreg for livet

Ens naboer kan være mennesker, som man betragter lidt på afstand. Man hilser på hinanden fra tid til anden og mødes måske til den årlige vejfest. Eller man kan blive rigtige gode venner, som man tilbringer meget tid med.

Men der er også en tredje mulighed – når man ikke kan komme ud af det med sine naboer, fordi de ganske enkelt er idioter. Det kan lyde hårdt, men sådan er virkeligheden desværre engang imellem. Især når naboerne ikke respekterer noget så simpelt som skel eller din grund.

Det var præcis, hvad der skete for denne familie. Deres naboer begyndte nemlig at bygge et hegn, der overskred skellet. Men i stedet for at lade dem gøre det, udtænkte de en genial plan, skriver The Mirror.

Husejeren så ikke mange muligheder, da naboen begyndte at bygge sit hus over skellet – lige ind i husejerens have.

Tog sagen i egne hænder

Efter høfligt at have spurgt, hvad der foregik, indså husejeren, at han var nødt til at tage sagen i egen hånd. Husejeren skilte hegnet ad planke for planke og lagde herefter byggematerialet ind på naboens grund.

Husejeren lagde herefter et klip af alt på TikTok.

Her kan du se klippet, hvor boligejeren tager hegnet ned.

@unbewreathable

My neighbors fence is on our property…we’ve asked them to partner with us to correct it…they refused…so here we are! #letsbeneighborly

♬ Oh No – Kreepa

”Naboens hegn går ind på vores grund. Vi har tilbudt at hjælpe dem med at flytte det, men de nægtede. Det er her, vi er nu,« skriver husejeren som kommentar til ​​klippet.

Satte selv hegn op

Men husejeren stillede sig ikke tilfreds med at tage naboens hegn ned. Han satte også sit helt eget (og nye) hegn op. Helt inden for det rigtige skel.

“Nu er skellet præcis, hvor det skal være,” skriver husejeren i et klip på TikTok, som du kan se nedenfor.

@unbewreathable

Fence installed! No drama at all! We love it!!❤️❤️ Sometimes boundaries have to be established!!

♬ This Is How We Do It (Album Version) – Montell Jordan

Klippet er blevet set af millioner, og husejeren hyldes nu i kommentarfeltet for at tage kampen op mod sin idiotiske naboer.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette i dag!