Mor sender krænkende besked til børnenes homoseksuelle lærer – hårdt svar gør hende mundlam

Alle har ret til at elske, hvem man vil – det bør slet ikke diskuteres. For det er en forældet tanke, at mennesker ikke bør være homoseksuelle eller åbne omkring det.

Men mange mener desværre stadig, at LGBTQ-personer ikke har samme ret som os andre, og det er så dumt, at man bliver helt træt. Sådanne personer skal sættes på plads – og det bliver selvfølgelig mest kraftfuldt, når det kommer fra en person, der har været udsat for krænkelser af denne slags.

Se bare denne homoseksuelle lærers svar til en homofobisk mor.

Michael Neri driver en teaterskole i England, hvor folk i alle aldre er velkomne. Læreren brænder virkelig for sit job. Han arbejder primært med børn og forskellige udtryksformer på teatret – og mange virker til at sætte stor pris på hans hårde arbejde.

Fotokilde: Michael Neri/Facebook

Men en dag fik Michael en SMS fra en mor, som havde fundet ud af, at hendes barns lærer er homoseksuel, skriver Powerfulmind. Det lægger Michael ikke skjul på, men kvindens reaktion på teaterlærerens seksualitet er opsigtsvækkende.

Hun skrev (oversat til dansk nedenfor):

“Hej Michael! Efter vores samtale tidligere på ugen har jeg besluttet, at mine børn ikke kommer til skolen på mandag. Du har et stærkt ry inden for teateret, hvilket fik mig til at tilmelde mine børn til dine timer. Nu har jeg fået kendskab til din livsstil, og som kristen kan jeg ikke tillade mine børn at blive påvirket af ukonventionelle idéer. Det er vores tro, at en mand skal gifte sig med en kvinde. Jeg ser frem til at få mine penge tilbage via en check”.

Michael blev selvfølgelig irriteret, men svarede respektfuldt, årligt og sjovt (oversat til dansk nedenfor).

SMS’en fortsætter:

“Hej. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg var skuffet over at høre dette. Jeg sætter en stolthed i at have elever, der udviser respekt og kærlighed til andre – og har en passion for ligestilling. Ved at have dine børn her ville du påvirke denne idé negativt.

Som jeg opfatter det, så påvirker min seksualitet ikke mine evner som underviser, ligesom det ikke påvirker en læges evner til at behandle et af dine børn, hvis han eller hun skulle blive syg.

Jeg er helt sikker på, at dine børns sundhed kommer i første række, hvis de skulle få brug for akut behandling, eller ville du være nødt til at kontrollere lægens livsstil før den vigtige operation?

Jeg ønsker dig held og lykke med at finde en passende teaterskole, der opfylder dine krav. Men jeg oplever, at teater uden homoseksuelle er som at lave mad uden smag (bare min mening). Jeg har hørt, at StageCoach (en anden teaterskole) er god, men deres lærere er kendt for at bære tøj i forskellige materialer, hvilket er forbudt ifølge Bibelen.

Hvis I gerne vil, så er I velkomne til vores Musical-dage. Vi bruger konfetti til den sidste akt, men du kan være sikker på, at det slet ikke er i strid med din kristne livsstil. Vi elsker ganske enkelt bare glitter!

Du kan desværre ikke få pengene tilbage, men bare rolig – din betaling er nu blevet doneret til StoneWall, som er en LGBTQ-velgørenhedsorganisation. ”

Jeg synes, at Michaels svar sad lige i skabet! Ærligt, respektfuldt, men også meget skarpt – det synes jeg, at denne mor fortjente! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig!