Mikael har bygget “verdens mindste” bil – men se nu den utrolige detalje, når dørene åbnes

Vi er blevet mere bevidste omkring, hvordan vores rejsemuligheder påvirker miljøet. Vi er begyndt at flyve mindre, og vi vælger i stigende grad miljøvenlige alternativer til at tage os fra A til B. Svenske Mikael Kjellman har opfundet et genialt køretøj, som også er godt for miljøet.

Mikael Kjellman er cyklist, og var blevet træt af de problemer, der ofte opstår med en cykel. Især i løbet af vinteren kan det være næsten umuligt at komme rundt på en cykel. Så han lavede sin helt egen el-cykel – og nu kører han med stil i sin PodRide, som han kalder den.

Maks. 25 km/t

Mikaels PodRide vejer 70 kilo og har en maksimal fart på 25 kilometer i timen. PodRiden er udstyret med mange af de funktioner, der er på en helt almindelig bil: blinklys, forrudeviskere, anhængertræk og forlygter. Det mildt sagt unikke køretøj er således en elektrisk cykel med bilfunktioner!

Youtube

Cabriolet om sommeren

Men man kan ikke kun fræse rundt i PodRiden i løbet af vinteren. Om sommeren kan man tage taget af – og vupti, så har man en cabriolet. Så er det bare pakke sit badetøj og cruise til den nærmeste strand!

Youtube

Her i videoen nedenfor kan du se mere om Mikaels geniale opfindelse!

Hvor ville det være fedt at drøne rundt i sådan en! Tryk nu på DEL, så dine venner også kan se denne opfindelse!