Meget få kan se den nøgne kvinde i træet – men kan du finde hende?

Hjernens synsindtryk kommer fra vores øjne, det er derfra hjernen fortolker alt og skaber et billede, der får os mennesker til at forstå, hvad det er vi kigger på. Dette hændelsesforløb sker ufatteligt hurtigt, og det sker, at vores hjerner ikke altid følger med, hvad øjet opfatter.

Hvad sker der så, når øjet opfatter noget, der måske ikke er præcis, hvad det først ser ud til at være? Så bliver man forvirret, og måske er det derfor, optiske illusioner har fascineret os mennesker gennem tiderne.

Herunder finder vi en optisk illusion, der virkelig har skabt diskussioner – men kan du finde den nøgne kvinde på billedet?

Optiske illusioner sætter virkelig vores sanser på prøve. De viser noget, som ved første øjekast er et helt almindeligt billede, men jo mere du kigger, jo flere detaljer opfatter du.

Kropsmaleri

Jörg Düsterwald arbejder som kropsmaler og forsøger med hjælp fra dygtige fotografer at forene den menneskelige krop med naturen.

Men kan man virkelig få mennesket og naturen til at “gå i et” i hinanden? Svaret er et rungende ja – og resultaterne er absolut utrolige!

Mange af Jörgs utrolige illusioner har spredt sig som en steppebrand på internettet – formentlig fordi kun en brøkdel formår at finde mennesket i disse smukke naturbilleder.

Ser du den nøgne kvinde?

Nu skal vi teste, hvor skarpt dit falkeblik er. Herunder er et fotografi, hvor en nøgen kvinde gemmer sig et sted på billedet – kan du finde hende?

Ser du hende? Hvis ikke, afslører vi svaret nedenfor.

Her er den nøgne kvinde

Hvis det ikke lykkedes dig at finde den nøgne kvinde, er her et zoomet billede, der afslører, hvor hun gemmer sig.

Der er hun!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!