Manden overraskes af kvinde under bruseren – nu får klippet millioner til at grine

Efter en lang dag på stranden er der næsten intet bedre end et langt brusebad, hvor man kan skylle alt salt, sand og solcreme af. Selv om man ofte allerede har en god fornemmelse i kroppen, så bliver man som ny og føler sig friskere før aftenens aktiviteter.

I dag er det ikke helt usædvanligt, at mange strande tilbyder deres gæster bruserfasciliteter på stedet. Man behøver ikke engang at tage hjem, men kan nyde rensende vand, mens man står i solen. Og det finder jeg helt fantastisk!

Hvis det bliver for varmt i løbet af dagen, kan man også bruge bruseren til at køle af – eller muligvis møde en interessant person at flirte lidt med?

Klippet nedenfor er blevet en viral succes på nettet med næsten 6 millioner visninger, hvilket er fuldt forståeligt. Videoen er filmet af en person, som står med et kamera og filmer en strandbruser lidt på afstand. Under bruseren står en ung smuk kvinde, som nyder et afkølende brusebad, da en mand pludselig kommer hen for at tage et bad.

Men pludselig spørger den ukendte kvinde, om manden kan hjælpe hende med at sæbe kroppen ind – hvilket han selvfølgelig ikke har noget imod.

Youtube

Kvinden tilbyder selvfølgelig at gøre det samme for ham, men da han skal til at nyde den smukke kvindes kyndige behandling, sker der pludselig noget uventet.

Youtube

For ud af ingenting kommer den brasilianske komiker Joao Kleber frem og bytter plads med kvinden, uden manden bemærker det.

Men da komikeren bliver lidt for nærgående, bliver joken afsløret – selvom der går lidt tid. De udfører den lidt forbudte joke på 3 forskellige mænd. En reagerer med at blive vred, en anden bliver meget skamfuld – men fælles for dem alle er, at de alle kan grine af det hele bagefter. Derfor gav de også komikeren tilladelse til at bruge det som et indslag i sit tv-program.

Se klippet nedenfor! Det er faktisk rigtig sjovt! Del gerne videre, hvis du er enig!

[arve url=”https://youtu.be/xHtggevBRGE” /]