Magnus betaler 2.000 kroner for at købe “sexede billeder” – hård hævn hyldes af tusindvis

Vi læser og hører alt for ofte om krænkelser – og på det seneste er det begyndt at ske mere og mere på internettet. Ofte er det unge piger, der bliver kontaktet af fremmede mænd, der er på udkig efter forskellige typer seksuelle tjenester. Det er mildt sagt klamt.

En historie af denne slags, der dog fik en god slutning, kommer fra Norge. Det er altid trist at høre, at denne slags skamfulde og klamme anmodninger sker – men når karma rammer idioterne, er det svært ikke at grine ad skadesfro. Det, om noget, gør mig i hvert fald i godt humør!

Blogger Rene Kleveland skrev et indlæg, om at han var blevet kontaktet af en helt fremmed mand, der spurgte, om Rene kunne hjælpe ham med at få fat i billeder af letpåklædte unge piger.

“Hvad fanden?”

På bloggen skriver han:

“Hvad ville du gøre, hvis en stodder dukker op i indbakken og beder om letpåklædte billeder af dig i dit undertøj? Du ville nok have blokeret personen og haft mareridt i flere dage. Men mig? Jeg er ikke en pige, men jeg får stadig en del forespørgslser i min indbakke.

Denne mand spurgte mig, om jeg kender nogen, som er villig til at sælge letpåklædte billeder af sig selv i frækt undertøj. Man behøver ikke at vise sit ansigt, men han er villig til at betale 2000 kroner via PayPal. Lad os bare sige, at han aldrig beder piger om at sende billeder igen.

Samtalen mellem Rene og stodderen Magnus, hvis efternavn er anonymt, begyndte således:

Rene Kleveland

Det hele begyndte altså med, at den fremmede mand bad Rene spørge nogle af sine veninder, om du kunne sendte frække billeder til ham.

Rene svarede: “Hvad fanden? Er du pædo (slang for pædofil)?”

Rene Kleveland

Magnus svarede så, at han “bare ville købe billeder af letpåklædte, smukke piger”.

Rene Kleveland

Så fik Rene pludselig en genial idé! Han var klar til at sende Magnus “frække billeder”, men det hele viste sig at være et stort fupnummer, som nu får tusindvis til at juble.

Rene Kleveland

Den klamme stodder ville sende 2000 norske kroner, hvis han fik et billede med en i g-streng.

Fik som fortjent

Som sagt, så gjort – Rene tog et billede af et par g-streng-trusser på noget, der virkelige lignede en numse. Men var det virkelig for godt til at være sandt?

Rene Kleveland

Det viste det sig at være, for trusserne sad ikke på en ung piges numse – de sad på Renes eget knæ. Magnus var dermed blevet 2000 kroner fattigere, og fik som fortjent!

Jeg synes, at Renes løsning var både sjov og smart! Der fik Magnus virkelig som fortjent! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig!