Livsfarlige tyve bryder ind i hus – 5 minutter senere får idioterne præcis som fortjent

Indbrud kan være rigtig ubehageligt og en oplevelse, der sidder i kroppen flere år efter.

Personligt har jeg aldrig oplevet at have indbrud i hjemmet, kun på jobbet – men jeg har dog den største medfølelse for de personer, der har fået hele deres hjem endevendt.

Frygten for indbrud har også fået flere boligejere til at sikre deres hjem med alarmer og overvågningskameraer, hvilket faktisk kan blive helt afgørende!

Det oplevede Damian Girard for et stykke tid siden. Man havde oplevet en indbrudsbølge i det nabolag, hvor familien boede, og derfor besluttede Damian at købe et overvågningskamera, som han satte op inde i huset.

Alarm på mobilen

Damian frygtede som sådan ikke, at overvågningskameraet ville blive nødvendigt, men eftersom det var en forholdsvis billig investering, tænkte han, at det var det værd for at berolige resten af familien.

Damien Girard

Så en dag, da han sad på arbejdet, gav mobiltelefonen pludselig lyd fra sig. Kameraet i huset var tilsluttet en app, som reagerede på bevægelser, når ingen i familien var hjemme. I det øjeblik kunne Damian se to helt fremmede mænd, der gik frit rundt i huset.

Youtube

En af indbrudstyvene havde knust et vindue på bagdøren, hvorefter han trængte ind i huset for at åbne hoveddøren for sin kumpan.

Tyvene gik rundt i huset, og efter et stykke tid mødte de familiens hund Chloe, som de dog beroligede ved at byde på en lille godbid (hvilket faktisk er mere, end man ellers forventer af sådanne kriminelle, så det var jo lidt fint).

Youtube

Hans geniale trick

Kort efter denne opdagelse ringede Damian til politiet, som straks sendte flere patruljer ud til huset. Cirka 5 minutter efter indbrudstyvene havde brudt ind i huset, stormede betjentene ind, mens idioterne befandt sig på overetagen.

Youtube

En af mændene blev anholdt på stedet, mens den anden sprang ud gennem et vindue i håb om at flygte fra stedet. Men han nåede dog ikke langt fra gerningsstedet, da han blev anholdt et par hundrede meter væk fra huset. Begge mænd blev titalt for indbrud – alt på grund af Damians geniale trick med at installere et overvågningskamera og tilslutte det til mobilen.

Billederne fra den omtalte episode er blevet offentliggjort på nettet, og du kan se hele videoen nedenfor!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=ySscw9VVUpc” /]

Jeg synes, at det er helt fantastisk, at teknologien kan hjælpe os med at fange kriminelle på denne måde! Tøv ikke med at dele videoen for at sprede denne vigtige information! Det kan faktisk få afgørende betydning fremover!