Lærer ydmyger 8-årig pige foran hele klassen, så tager hun den ultimative hævn og får millioner til at juble

Jeg er faktisk meget tilfreds med min folkeskoletid. For jeg havde næsten konsekvent gode lærer, og gik i klasse med andre kammerater, der gjorde, at jeg virkelig nød at gå i skole.

Man kan ikke komme uden om, at de personer, man omgiver sig med, har står indvirkning på, hvad man synes om en bestemt aktivitet eller sted.

Hvis man synes, at det hele er lidt træls, hjælper det sjældent at lade stå til. Det mest effektive er ofte at forsøge at gøre noget ved situationen – for det er mange gange først herefter, en virkelig forandring kan ske.

Jeg vil aldrig nogensinde opfordre til vold – især når børn er involveret. Samtidig er det vigtigt at stå op for sig selv og ikke tillade, at andre træder på en.

Det bedste middel er ofte at diskutere tingene igennem. For det er ved hjælp af ord, man bevæger sig fremad for at løse livets vigtigste problemer.

Klippet nedenfor stammer fra en skole i Rusland, og er allerede blevet set over 6 millioner gange på Youtube. Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke er klar over, om det hele er iscenesat, men jeg synes faktisk ikke, at er så vigtigt. For uanset hvad er budskabet meget stærkt!

Læreren skælder en lille pige ud foran hele klassen. Han ydmyger hende, og man kan næsten se, at hun bare bliver mindre og mindre. Men ud af ingenting tager hun en hævn, der chokerer alle!

Som sagt går jeg ikke ind for vold, men denne lærer gik for langt, så han kan kun bebrejde sig selv! Her nedenfor kan du selv se klippet med pigens hævn!

[arve url=”https://youtu.be/Dw1nUlHZHpY” /]

Der fik han som fortjent! Vi mænd ved, at et spark i pungen er noget af det værste i verden! Her kan man tale om at give svar på tiltale!

Tøv ikke med at dele videoen med dine venner på Facebook, hvis du mener, at pigen gjorde det helt rigtige!