Kvinde poserer stolt med sin smukke gravide mave - men overser den frække detalje i baggrunden

Kvinde poserer stolt med sin smukke gravide mave – men overser den frække detalje i baggrunden

Det er efterhånden blevet meget normalt at tage en såkaldt ‘selfie’, og mange unge er faktisk afhængige af det. Du kender garanteret fænomenet, hvor man tager et billede af sig selv, helst med en flot baggrund eller med et særligt budskab. Men det er dog ikke det nemmeste at tage den perfekte selfie.

Som sagt skal billedet helst være lidt spektakulært, og man skal tage sig ud fra sin bedste side. Det betyder, at både lys og vinkler skal være perfekte – ellers er der risiko for at blive overgået af andre!

Det er egentlig ikke så vigtigt, når det kommer til stykket, men man vil selvfølgelig gerne have, at ens billeder på nettet skal være så tiltalende som muligt.

For et stykke tid siden ville Georgi Shorthall tage en selfie, men hun mislykkedes i den grad med at fremstille sig selv fra sin bedste side. Hun er 28 år gammel og bor i England. Familien venter nu deres andet barn, og for at vise vennerne hvordan det stod til med graviditeten, valgte moren at tage et billede af sig selv.

Men ikke før det var for sent blev hun klar over, at hendes barn stod for en mildt sagt fræk detalje på billedet, skriver britiske Metro.

28-årige Georgia Shorthall fra England venter barn, hvilket hun selvfølgelig ofte diskuterer med sine veninder. En dag, da Georgia var i uge 30, talte hun i telefon med sin veninde Toni, da Toni spurgte, hvor stor Georgias mave var blevet.

Uden at tænke videre over det tog Georgie et hurtigt billede af maven og sendte det til sin veninde.

Men hun havde måske haft lidt for travlt, for da Toni så billedet, kunne hun ikke stoppe med at grine, men Georgia vidste ikke hvorfor.

Kan du se detaljen, der fik veninden til at skraldgrine?

Foto: Facebook

Ligner en stor penis

Georgias søn løb forbi i baggrunden, lige da Georgia tog billedet, hvilket resulterede i, at den lille drengs ben ligner en penis, der stikker ud fra Georgias underliv.

– Jeg tænkte ikke andet, end at man kunne se min mave på billedet, siger Georgia til Metro.

Georgia kunne selvfølgelig se det sjove ved billedet, og valgte derfor at offentliggør det på Facebook, hvor flere hundredtusinder griner af den sjove brøler!